Představitelka Bibi z Ordinace v růžové zahradě 2 si ani na pláži nemůže jen tak odpočinout. Všichni její fanoušci totiž řeší, jak je možné, že odjela do ciziny už dva měsíce po porodu. A navíc i s dítětem!

„Psali jste mi hodně zpráv, jestli jsem se nebála cestovat s takhle malým miminkem. Nebála. Do Asie bych s ním asi neletěla, vybírali jsme destinaci hlavně tak, aby tam popřípadě byla dobrá zdravotní péče/nemocnice,“ vysvětlila tedy na instagramu Marika, která se druhým synkem Vincentem pochlubila loni v listopadu. 

Teď i s ním z chladného Česka odfrčela na Kanáry. „Ale zvažte to, náš Vinc je celkem nekomplikovaný miminko a moc věcí mu nevadí. Ale každý dítě na to taky není. A každej rodič na to taky asi není,“ přiznává Šoposká, která má za muže zvukaře Petra Čecháka, s nímž má ještě staršího synka Benedikta (4).

„Po těch pěti hodinách v letadle, co jsem ho měla na klíně, mi už málem upadla záda. Ale stálo to za to. Protože jak říká Tamara Klusová: I cesta je cíl,“ svěřila herečka, že přece jen všechno nebylo zalité sluncem. Ovšem ani tak nelituje.

VIDEO: Marika Šoposká: Musela na čtyři a slanit do šachty.

Video
Video se připravuje ...

Marika Šoposká: Musela na čtyři a slanit do šachty. TV Nova

Fotogalerie
30 fotografií