Tmavovlasá herečka Marika Šoposká (30) si dala ten nejkrásnější narozeninový dárek. Jenom krátce před kulatými třicetinami porodila manželovi Petrovi Čechákovi (44) druhého syna. „Děkuju Vincentovi, že mi spadl z nebe do náruče, děkuju Benovi za to, jakej je, děkuju Petrovi za všechno a děkuju mámě a tátovi za to, že mě před 30 lety z lásky vyrobili,“ napsala pak seriálová Bibi na instagram a svá dojemná slova doplnila hashtagem „jak se utopit v lásce“.

Herečka teď zkrátka prožívá nejkrásnější období v životě – a stejně tak nadšená byla i v době, kdy byla pouze v očekávání. „Vždycky když si říkám, že bych chtěla zastavit čas, tak jsem vlastně ráda, že to nejde… Jinak bych asi půlku svého života strávila s plným břichem,“ svěřila se totiž krátce před porodem mladá žena, která má kromě miminka doma ještě čtyřletého Benedikta.

Nic se po narození Vincenta nezměnilo, stejně jako v těhotenství i nyní touží po jediném: Aby jí čas, který prožívá se svými nejbližšími, tak zběsile neutíkal. „Jestli jsem si s břichem přála zastavit čas, tak teď bych ho nejradši zarazila z každý strany těžkými cihlami, aby se nemohl pohnout ani o vteřinu...“ povzdechla si Šoposká u nejnovějšího snímku novorozeného chlapečka, spinkajícího v kolébce jako malý andílek.

Ostatní slavné ženy s ní vřele souhlasí. „Chápu! A gratuluju,“ napsala jí například herečka Sandra Nováková (37), která před téměř čtyřmi lety dala život synkovi Mikulášovi. Za pravdu jí dala ale také modelka a moderátorka Gabriela Lašková (29), jíž doma řádí Benedikt (1), či herečka Jana Bernášková (38), která je, stejně jako teď už i Šoposká, dvojnásobnou matkou pubertální dcery Justýny (13) a synka Theodora (6).

VIDEO: Těhotenství bez komplikací není samozřejmost, říká Marika Šoposká

Video
Video se připravuje ...

Těhotenství bez komplikací není samozřejmost, říká Marika Šoposká Časopis Maminka / Karel Dlabač

Fotogalerie
32 fotografií