Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chajda na Tenerife i Jamajka! Kam na svátky mizí Michal David a další celebrity?

/
  • Chajda na Tenerife i Jamajka! Kam na svátky mizí Michal David a další celebrity?
    24. prosince 2019 ● 05:05

    Zatímco pro většinu z nás jsou Vánoce chvíle, které trávíme doma s nejbližšími, některé celebrity raději utíkají pryč, ať již kvůli práci, nebo jen tak za sluncem. Například Michal David (59), Hana Zagorová (73), Vendula Pizingerová (47) nebo Jan Kraus (66).

  • 1.

    Rybí sekaná ve Španělsku

    Hana Zagorová se Štefanem Margitou (63) si pronajali byt ve španělské Valencii, a tak stráví Vánoce právě tam. „Štefan tu má premiéru a musí bezpodmínečně zkoušet,“ objasnila pro Aha! Hanka, která k bramborovému salátu upeče zase rybí sekanou ze středomořských ryb.

    „Mezi svátky si tu se Štefanem alespoň v klidu promyslíme repertoár k našemu prvnímu společnému turné, které vyvrcholí 3. října v 02 areně. A trému mám už teď,“ doplnila zpěvačka, která prý ke štědrovečerní večeři připraví i pořádnou zelňačku. „Na svátky totiž za námi přijede Štefanova rodina,“ upřesnila.

    Hana Zagorová a Štefan Margita
    Autor: Ságl production

  • 2.

    Vánoce na Jamajce

    Herec a moderátor Jan Kraus rovněž na svátky mizí z Česka a zvolil si Jamajku, kterou proslavil Bob Marley. A možná se tam setká i s Paulem McCartneym (77), neboť slavný »Brouk« rok co rok navštěvuje na Jamajce hrob slavného kolegy a hvězdy reggae Boba.

    Jan Kraus
    Autor: herminapress.cz

  • 3.

    Bez práce na ostrově

    Hodně už toho procestovali i Vendula Pizingerová s manželem Pepou(31) a ani letošní Štědrý den tak nebude výjimkou. Spolu s jejím synem Jakubem (14) vyrazí totiž na ostrov Réunion v Indickém oceánu. „Na Indický oceán nedám dopustit,“ netají Vendula. Ta tak nebude muset smažit, jelikož v hotelu je čeká veškerý servis. Na rybu však prý jistě dojde.

    Vendula a Josef Pizingerovi
    Autor: archiv Blesku

  • 4.

    S okurkami na Tenerife

    Podobně na tom s náhradou za kapra bude i hitmaker Michal David, který už podruhé zavelel, že je čas na Vánoce opustit Prahu a zajet na kanárský ostrov Tenerife, kde má dům (tomu ale říká ‚chajda‘). „To, že si osmažíme jinou rybu, nejlépe halibuta, přežijeme. Bramborový salát musí být ale český,“ vysvětluje Michal, který s sebou bere i manželku Marcelu (59), dcerku Kláru (30) a jejího syna Sebastiana (9).

    „Tak jsem si doma zavakuoval tu nakládanou zeleninovou směs, kterou tady nemají, a přivezl si ji letadlem. Salát totiž zásadně dělám sám a musí být přesně podle receptu mojí matky,“ dodal skladatel, který kromě směsi vezl na Maledivy i nakládané znojemské okurky.

    Michal David
    Autor: Martin Pekárek

    Fotogalerie
    39 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 13

IngKecner: Plastiky a našité vlasy z vás udělají někoho zcela jiného, a to asi není dobře, ač neměla děti. Napovídá to o duševní omezenosti.

(29. 12. 2019 10:26)

diskutujici: Teda Zagorku bych na fotce nepoznal.

(25. 12. 2019 13:14)

subruifull: 𝓌𝓌𝓌.𝐵𝒶𝒹𝑜𝑜.𝓇𝑒𝒹 - Toto je místo, kde se dívky snaží upoutat pozornost mužů

(25. 12. 2019 05:07)

Evka4: Mám ráda Michala Davida. Ať si odpočine a po Novém roce hurá do práce. Jeho tvorba je skvělá.

(24. 12. 2019 16:47)

agfor: Taky jsem chtěl odjet do své chatičky (42:5) u Melbourne, ale blízko (asi 500 mil) tam hoří a oni by třeba chtěli, abych hasil a pracoval ručičkama.

(24. 12. 2019 15:11)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy