Herečce, známé například ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, Marice Šoposké se brzy s manželem a zvukařem Petrem Čehákem (44) rodinka pěkně rozroste. K synovi Benediktovi (4) přibude další potomek. Pohlaví dítěte však půvabná seriálová kráska neprozradila. „Čekám na výsadek,“ řekla se smíchem pro Super.cz, čímž odpověděla na otázku, jestli ještě ke konci těhotenství hraje v divadle.

Co ale prozradila, je počet kil, která v požehnaném stavu stihla nabrat. Pokud by se snad nějaká matka chtěla škodolibě pousmát, má to marné. Herečka je kromě obřího bříška štíhlá jako proutek, a tak už na pohled je jasné, že si z těhotenství žádnou nadměrnou váhu neodnese. Podle informací Super totiž přibrala jen 12 kilo! Což opravdu není nic tragického.

Marika se tak nejen že nemusí bát o svoji postavu, ale navíc prožívá závěr těhotenství celkem v poklidu. Dokonce ani čtyřletý syn nedělá mamince takové starosti, jako bývá na dítě v jeho věku běžné. „Zvládám to docela dobře, až na to, že se mi včera trochu zablokovala záda, takže jsem ráda, že jsem aspoň došla. (na představení filmu Hra, ve kterém září po boku Jiřího Mádla, pozn. red.) Ale syn je takový empatický, takže mě docela šetří, pomáhá mi a je na mě hrozně hodnej,“ pochvaluje si sympatická hvězda Ordinace.

VIDEO: Sedmilhářky Kohoutová a Šoposká parodují Olivii Žižkovou a její song proti uprchlíkům!

Video
Video se připravuje ...

Sedmilhářky Kohoutová s Šoposká parodují Olivii Žižkovou a její song proti uprchlíkům! Sedmilhářky

Fotogalerie
20 fotografií