Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Od hrobu holčičky (†2) mizely hračky: Matka prý na kameře objevila ducha své dcerky!

Autor: shp - 
23. srpna 2020
16:57

Saundra Gonzalesová z Nového Mexika zažila před dvěma roky obrovskou ztrátu. Přišla o svou milovanou dcerku. Nyní je ale přesvědčena, že je Faviola Rodriguez (†2) stále mezi námi jako duch. Domnívá se, že se její dítě podařilo natočit na video. Z tohoto příběhu mrazí...

Video, na kterém je údajně zachycena malá Faviola, bylo pořízeno na hřbitově. Obrys dívenky se skutečně pohyboval u hrobu, kde bylo děťátko pohřbeno. Truchlící maminka se na video podívala poté, co si všimla, že z hrobu mizí věci jako hračky, uvedl web WOAI.

Vím, že to je moje dcera,“ prohlásila Saundra o videu. Na jeho konci je vidět, jak dítě odchází pryč ze záběru v doprovodu vyšší postavy. Tou je prý syn rodiny, která ho pohřbila hned vedle Favioly. „Myslím, že přišla, aby ho vzala do nebe,“ dodala maminka o duchu své dcery.

Utýral ji přítel matky

Život dívenky tragicky vyhasl, když byla v péči přítele Saundry. Ten ji podle všeho týral a zneužíval. Z podezření těchto činů byl také Lalo Anthony Castrillo zatčen a obviněn. Snad už má nyní Faviola klid a v nebíčku ji nic netrápí. Snad i maminka nyní dokáže jít v životě dál.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

oliiiii3 ( 12. září 2021 09:12 )

Zajímavé u matky nebyla, a proč tede u jejího přítele, věděla že ji zneužívá proč nezasáhla, smutné a v nebíčku rozhodně nikdo není to se jen říká, je tam kde byla pochovaná

veri26 ( 1. září 2020 22:51 )

Ono je to těžké, když vám zemře dítě, raději si ho predstvite v nebicku, než jen jako hromádku popela v urně... Asi nikdo nedokáže pohřbít dítě bez emocí....

spania ( 24. srpna 2020 13:03 )

Otázkou zůstává,proč byla v péči jejího přítele a proč se o ni nestarala sama...Musela přece vědet,co je ten její přítel zač...Normální matka by ji u takového chlapa nenechala.Pokud je to vůbec všechno pravda.

pepen ( 24. srpna 2020 11:36 )

Kdyby jste přišla o tak malé dítě tak budete věřit všemu !!!!Bezcitný zrůdy Český !!!!Vše vám vadí...starejte se o svou rodinu a jim můžete akorát po..bit zadel ...!!!!

miko ( 23. srpna 2020 18:51 )

a kde byla maminka, když dítě bylo týráno a zneužíváno?

Zobrazit celou diskusi