Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dívenku (†3) přejela před domovem černá škodovka: Policie zatkla její řidičku

Autor: shp - 
23. července 2020
18:02

Vyběhla před rodinný dům v anglickém Warwickshireu a srazila ji černá škodovka. Malinkatá Briya Kaur Gillová (†3) utrpěla vážná zranění a byla převezena do nemocnice. Tam jim bohužel podlehla.

Briya utrpěla vážná poranění hlavy, když ji 17. července srazil vůz Škoda Citigo před šestou hodinou večerní. 32letá řidička byla nejdřív zatčena policií, ale později propuštěna. Případ však není zdaleka u konce a očekává se důkladné vyšetřování.

Dívka zemřela v nemocnici

Zranění holčičky byla bohužel moc vážná a o den později jim v nemocnici podlehla. Příbuzné to zdrtilo. „Celé naší rodině, přátelům a přejícím z blízka i z dálky. Děkujeme za vaše slova plná útěchy,“ uvedla rodina v prohlášení podle Daily Mailu.

Opravdu si ceníme záplavy vaší lásky. Nyní prosím respektujte naše soukromí a dejte nám nějaký čas na zármutek. Náš svět ztratil barvu a naše životy už nikdy nebudou stejné. Naše překrásná dívka se stala nádherným andílkem,“ dodala.

Slova zdrceného otce

Zemřela teprve včera. Nemůžeme tomu uvěřit. Máme zlomená srdce, ale policie dělá vše, aby nám pomohla. Jde pro nás o nejhorší časy,“ přiznal zarmoucený otec holčičky. Policie mezitím vyzvala všechny svědky, aby se jí přihlásili a pomohli tragický incident vyšetřit.

lekno ( 24. července 2020 15:41 )

Ako andílek vyzerala už počas života - milé dievčatko.. To je tak, keď tesne vedľa hlavnej cesty stoja obytné domy. Žiadna zábrana /plot s bránou/ pred cestou - nemyslelo sa na bezpečnosť detí.

kralovna-vsech-mori ( 23. července 2020 20:06 )

Ne-cou-rala? Co je na tom závadného? Jděte s těma hvezdičkama do pérdele, když neumíte česky.

kralovna-vsech-mori ( 23. července 2020 20:04 )

Rodiče měli holku hlídat aby se ne***la večer venku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání