Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladí milenci (†22 a †24) zemřeli společně: Neštěstí je potkalo kousek od domova

Autor: shp - 
22. června 2020
19:52

Byla to láska jako trám, kterou překazila fatální nehoda. Poté, co vůz značky Audi vyjel ze silnice a naboural do stromu v anglickém hrabství Barnsley, vyhasly dva životy. Šlo o oblíbenou zdravotní sestřičku Hannah Elsworthovou (†22) a jejího přítele Jacka Nunna (†24).

Jen pár okamžiků před nehodou vyložili své kamarády, které vezli domů. Hannah zemřela pouhých 299 metrů od svého bydliště, uvedl Mirror. K fatální srážce se stromem došlo v jednu hodinu ranní. Smrt tedy přišla za tmy.

Auto po srážce se stromem začalo hořet. Oběma zamilovaným proto už nebylo pomoci. Zdravotníci je prohlásili za mrtvé ještě na místě. „Obdrželi jsme hlášení kolem jedné hodiny ranní, že došlo ke srážce na huddersfieldské silnici,“ uvedl policejní mluvčí.

Na místě byli mrtví

Řidič i spolujezdkyně byli prohlášeni za mrtvé. Policejní vyšetření i nadále pokračuje,“ dodal. Přátelé a rodina zamilované dvojice vzdali na sociálních sítích zesnulým hold. Všichni se shodují, že jde o tragickou a zbytečnou smrt mladých lidí, kteří měli život před sebou.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání