Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sexy modelka Anna prý zavraždila mámu (†40). Srdce, plíce a střeva jí zaživa vyřízla z těla

Autor: shp - 
18. prosince 2020
11:54

Moldavská modelka Anna Leikovicová  (21) má nejenom vražedné křivky, ale podle všeho sama vražedkyní je. Policie ji obvinila z vraždy vlastní matky. Praskovya Leikovicová (†40) zemřela brutální smrtí jako z hororu. Byla ubodána a zatímco ještě žila, z těla jí byly vyřezány orgány.

Na instagramu má přes 16 tisíc sledujících fanoušků, kteří se nemohou nabažit jejích sexy fotek. Teď to vypadá, že na jejím profilu na sociální síti zavládne klid. Podle listu Komsomolskaya Pravda byla Anna, která se kromě modelingu věnovala i studiu medicíny, zatčena kvůli vraždě své matky.

Zaživa jí vyřízla orgány

Tu měla ubodat obrovským kuchyňským nožem. Zatímco její matka umírala, ještě zaživa jí měla vyříznout srdce, plíce a střeva. Praskovya samozřejmě krvavé počínání nepřežila. Po krveprolití se měla Anna sebrat, osprchovat a zůstat u svého přítele. Policie našla brutálně zohavené tělo matky po 72 hodinách.

Annu následně zatkli strážci zákona u její kamarádky. Modelku považuje policie za jedinou podezřelou. „Ubodala matku nožem a poté žijící ženě vyřízla srdce z těla. Doslova jí zlomila srdce v tom pravém slova smyslu,“ řekl novinám policejní zdroj. Všichni se samozřejmě ptají, proč ke krveprolití došlo.

Máma měla podezření, že Anna bere drogy

Podle listu se matka zrovna vrátila do moldavského města Komrat po práci v Německu. Když se setkala s Annou, pojala podezření, že bere drogy. Obě ženy se ošklivě pohádaly a Anna v ráži měla nakonec svou matku ubodat. Sled událostí naznačuje, že Anna nejspíš své zkušenosti s drogami opravdu měla. Vše ale s jistotou odhalí až policejní vyšetřování.

Připomeňte si děsivý případ Aničky

Případ největší české vražedkyně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání