Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Influencerka ukázala postavu po karanténě: Lidé jí vyhrožují smrtí za to, že přibrala!

Autor: rc - 
22. prosince 2020
12:35

Výhrůžkám smrtí čelí Chloe Xandriaová. Hvězda sociální sítě TikTok nahrála video, kde ukázala, jak se její postava výrazně změnila během pandemie koronaviru. Ve videu navíc sdělila ženám, aby nebyly zahanbené kvůli své postavě! Přesto, že někteří s jejími slovy souhlasili, našli se tací, kteří ventilovali skutečně děsivé myšlenky.

Pandemie koronaviru většinu lidí uzavřela do domácí karantény. Ta znamená několik výhod, ovšem také řadu nevýhod, které se promítají na naší postavě. Lidé nemusí každý den spěchat do práce a většinu času tráví v posteli nebo na křesle v obývacím pokoji. Mají čas se pravidelně najíst, což spolu s nedostatkem pohybu znamená, že naberou nějaké to kilo. A několik kilo nabrala i Chloe Xandriaová, kterou na sociální síti TikTok sledují tisíce lidí.

Právě na oblíbené sociální síti publikovala video, kde ukázala, jak se její postava změnila od ledna tohoto roku. Chloe, která se chlubila štíhlou postavou, během pandemie koronaviru přibrala. Ovšem za svou postavu se vůbec nestydí a naléhala na ostatní ženy, aby byly na sebe pyšné. „Možná jsi také nabrala pár kil během karantény. Jen si pamatuj, abys byla na sebe vlídná. Jídlo občas fungovalo jako forma pohodlí. Pečením a ochutnáváním nových receptů jsem byla schopná se uklidnit v náročných časech,“ uvedla ve videu. Dokonce i na sociální síti instagram, kde ji sleduje víc jak 10 tisíc lidí, sdílela fotografii „před“ a „poté,“ tedy jak její postava vypadala před několika měsíci a nyní.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Chloe Xandria (@chloe_xandria)

„Rozhodla jsem se ocenit své tělo, které mě podporovalo během globální pandemie,“ uvedla ke snímku. Během jednoho jediného dne její video viděly víc jak dva miliony lidí. Někteří k jejímu příspěvku napsali pozitivní komentáře s tím, že s ní naprosto souhlasí. Ovšem našli se i tací, kteří jí dokonce vyhrožovali smrtí!

„Co to je k***a, taková změna,“ napsal k videu jeden z uživatelů sociální sítě. „Karanténu jsi použila jako záminku k tomu, abys ztloustla,“ napsal další. Chloe byla vulgárními komentáři zděšená. „Za zveřejnění toho jsem dostala četné výhružky smrtí, stejně jako hodně ošklivých komentářů o mně a mé rodině,“ uvedla v dalším videu s tím, že se rozhodla vypnout komentáře a poděkovala těm, kteří jí napsali pozitivní komentář.

VIDEO: Influencerka Chloe Xandria prozradila, jak přibrala během karantény. 

Video  Influencerka Chloe Xandria prozradila, jak přibrala během karantény.  - Instagram
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi