Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásné Anastázii hrozí tři roky za mřížemi: Při kosmetickém zákroku prý klientce zničila rty!

Autor: rc - 
30. prosince 2020
19:03

Tři roky za mřížemi hrozí influencerce Anastázii Fokinové, která na sociální síti instagram vystupuje pod jménem Anastasia Boyarskaya. Matka dvou dětí čelí obvinění z nabízení zdravotních služeb bez kvalifikace a ublížení na zdraví. Jedna z jejích klientek tvrdí, že jí poškodila rty, když si nechala u falešné kosmetičky provést jejich konturaci.

Influencerka Anastázie Fokinová, která žije se svou rodinou v ruském městě Kemerovo, může strávit až tři roky ve vězení! Hvězda sociálních sítí, která na instagramu vystupuje pod jménem Anastasia Boyarskayaová, je obviněna z toho, že nabízela zdravotní služby, ačkoliv neměla žádnou kvalifikaci, čímž ohrozila zdraví svých klientů. Influencerku, kterou na instagramu sleduje víc než 85 tisíc lidí, nahlásili klienti, kteří u ní podstoupili drobné estetické zákroky.

Jedna z klientek měla jít k Anastasii na konturaci rtů, ovšem zákrok podle ní nedopadl tak, jak měl. Po konturaci měla oteklé rty a dolní ret jí krvácel. Klientka nakonec zjistila, že kvalifikace, jíž influencerka disponuje, je falešná a ve skutečnosti nemá žádné zdravotní vzdělání. Další klient uvedl, že zákroky prováděla ve svém bytě, který k nim nebyl uzpůsoben, a hygienické podmínky byly otřesné.

Dělala mi rty, ale musela jsem si vstříknout speciální protein, abych rozpustila její děsivou práci. Je to bývalá policistka, došlo k několika stížnostem, ale žádné kroky nebyly učiněny, až teď,“ uvedla podle informací britského deníku Daily Mail klientka.   

VIDEO: Světový den silikonu: Kolik váží nejtěžší implantáty?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání