Kopa peněz, luxusní dovolené, drahá auta a šperky, značkové oblečení, plastiky či štědré dary, tímto ohromujete své fanoušky na sociálních sítích. Baví vás ukazovat život v jiných než běžných barvách?

Je to styl mé prezentace, prostě čím více se ukazuji, tím více vydělávám. Lidi nebaví dívat se na běžné životy. Kdybych se neprezentovala luxusem, neměla bych tolik followerů, a tím pádem by můj profil a život nebyl ničím výjimečný. Byl by takový běžný jako u ostatních lidí.  

Na sociálních sítích vás sledují statisíce lidí. Věřila jste, že se někdy stanete nejsledovanější osobou na Slovensku, která si i díky přízni fanoušků vydělá pohádkové bohatství?

Věřila jsem, že jednou dosáhnu na velké věci, ale nevěděla jsem, v jakém segmentu to bude. Prostě už odmala jsem byla dítě, které vyčnívá z řady.  

VIDEO: Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech!

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Jaké bylo vaše dětství v Kysucích? Čím jste chtěla být jako dítě?

Jako dítě jsem chtěla být tanečnice, ale později jsem chtěla být herečka a zpěvačka. Stále jsem inklinovala k showbyznysu. Myslím si, že kdyby mě někdo sledoval celý život, vůbec by nebyl překvapen z toho, co je ze mě dnes. Vždy jsem si šla za tím, co jsem chtěla.  

Z domu jste odešla velmi mladá. Nebála jste se pustit maminčiny sukně a odejít do světa?

Já jsem vždy milovala cestování a prázdniny u babičky, tety, kohokoli. Čili při první možnosti odejít z domu jsem sedla na vlak a šla jsem si plnit sny. Máma věděla, že nejsem ten typ, co sedí doma, a že mě neudrží v malém městě, když jsem chtěla dosáhnout velkých věcí.  

Šance zviditelnit se jste se chytla v roce 2012 v reality show Hotel Paradise. Jak se na účast v show díváte dnes?

Myslím si, že díky té šou mě zná celé Slovensko, protože v té době jsem byla extrémně výrazná, ať už vzhledem, nebo ostrou pusou, a tím jsem si i postupně získala hodně fanoušků.

Po rychlé slávě přišel i pád, když se s vámi spojovalo několik skandálů. Litujete některého ze svých rozhodnutí?

Ničeho v životě nelituji, protože možná právě to byl ten moment, který mě posílil ve všem, co dělám dnes úplně jinak, než bych to dělala před 10 lety. Člověk se prostě musí učit na vlastních chybách.  

V minulosti jste přiznala, že byly časy, kdy jste se musela životem protloukat s pár eury v peněžence. Umíte si díky tomu nyní vážit mnohem více toho, co máte?

Mnoho lidí si myslí, že všechno, co vydělám, utrácím za blbosti. No, pravdou je, že si mnoho šetřím, a i když utrácím peníze za drahé oblečení, kabelky, dovolené, tak stále jen do určitého limitu. Neuměla bych si představit chodit po městě s drahou kabelkou a mít na účtu 20 eur.

Dlouhá léta jste chodila se svým už nynějším manželem Reném. Váš vztah si prošel i rozchody, ale nakonec se z vás stali manželé. Co pro vás znamená manželství?

Můj manžel je moje životní láska a nejlepší kamarád. Je to člověk, kterému věřím nejvíce na světě. Bez něj si to už neumím ani představit.  

VIDEO: Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech!

Video
Video se připravuje ...

Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech! Markéta Reinischová

Každou chvíli se budete stěhovat do svého nového domu. Jak se říká, postav dům, zasaď strom... Chtěli byste se jako rodina rozrůst?

Já když už slyším tuto otázku, tak jen kroutím očima ... Jasně, určitě bude i dítě někdy, ale já se nějak stále na to necítím. Ani to nějak doma neřešíme, zatím nám je dobře takto. Čas ukáže, co bude či nebude.

Otevřeně přiznáváte, že se vám v podnikání daří a vaše výdělky se šplhají do astronomických výšek. Kdy jste si poprvé řekli, že wow, toto je už opravdu hodně peněz?

Poprvé, když jsem začala s prodejem Queen kolagen. Hned první měsíc mi přišel na účet čistý zisk kolem 30 tisíc eur (763 350 korun).

Vidíme vás v luxusních autech, špercích či oblečení, kolik utrácíte za materiální věci a kde je hranice, za kterou byste nešla?

Kupuji si všechno, co se mi líbí. Nedívám se na cenu, když se mi něco líbí, často zjistím cenu až při placení. No jednou se mi stalo v prodejně Chanel, že jsem si vybrala zcela obyčejné tílko a legíny, a to tílko stálo 1 590 eur (40 457 korun), i když reálně mělo hodnotu 3 eura. Tehdy jsem si řekla, že tak tobě šibe, Zuza!

Možná to o vás mnozí netuší, ale tak, jak jste štědrá, jste i spořivá. Máte vždy na paměti zadní vrátka?

Konečně jsem si ušetřila svůj první milion eur (25 445 000 korun) a pod ten už nechci klesnout, čili to jsou má zadní vrátka.

Nenarodila jste se do zlaté klece a všechno, co máte, jste si vybudovala sama. Myslíte, že se vaše životní a morální hodnoty změnily příchodem bohatství?

Za poslední roky jsem se zcela změnila. Mám úplně jiné hodnoty a díky penězům mohu dělat radost lidem, které miluji. A taktéž i pomáhat lidem, kteří to potřebují, na co zapomínají mnohdy lidé, kteří mají mnohem více financí než já. Umím dělat mnoho dobrých věcí pro druhé lidi.

Váš vzhled se za poslední roky radikálně změnil. Kolik jste již investovala do svého zevnějšku a co byl nejdražší zákrok?

Fíha, ani nevím. Nechci to raději počítat. A nejdražší byl asi nos a úprava podbradku. To bylo něco přes 30 tisíc eur (763 350 korun).

Přímo úměrně s nárůstem fanoušků rostly i vaše podnikatelské aktivity. Kavárna, kolekce oblečení, výživové doplňky, dekorativní kosmetika, nyní soutěž krásy, kam sahají vaše cíle?

Já vlastně ani nevím, kam. Já se už jen bavím. To, co dělám, miluji, je to moje hobby. Miluju vydělávat velké peníze a překonávat své hranice, ale nějaké speciální cíle nemám. Já chci být v životě jen šťastná a být dobrým člověkem. To je nejhlavnější a to si za peníze nekoupíte.

Být slavný s sebou přináší i negativa v podobě nenávisti od lidí a nepříjemných komentářů. Jak se s tím vypořádáváte? Byly časy, kdy jste si i poplakala?

Neřeším hejty ani negativitu. To je jedna z věcí, co ve svém životě prostě nechci řešit. Zlo plodí jen další zlo.  

Co si myslíte o lidech, kteří se na vás lepí jako mouchy na lep kvůli vašemu honosnému životu a penězům, které máte? To chce asi pořádnou Mucholapku...

Myslím, že umím jasně prokouknout lidi, a uvědomuji si i přesně toto. No, to nejsou moji kamarádi, ale známí. Já mám kamarádů, kteří jsou se mnou od doby, kdy jsem nic neměla, a měli mě rádi i bez peněz.

Jaké jsou vaše mety do budoucna?

Já jsem si už všechny sny splnila. Teď jsou to už jen nějaké blbosti, ale chci procestovat svět a vidět co nejvíce zajímavých míst. Neboť když cestuji, cítím strašnou volnost. Lidé mě neznají, tím pádem nikdo na mě nekouká a mohu si užívat každý den naplno.

Jaká je Zuzana, když se doma zavřou dveře?

Stejná, jako ji lidé vidí na Instagramu. Jenže lidé vždy vidí jen to, co chtějí vidět, a když zahodí předsudky, zjistí, že jsem úplně běžný člověk jako oni. A opravdu nejsem ničím výjimečná, jen jsem se narodila pod šťastnou hvězdou.

 

 

Fotogalerie
72 fotografií