Nešlo si nevšimnout, že vdova stále nosí na levém prsteníčku snubní prsten. A na platinovém řetízku měla na krku zavěšený manželův snubák. Všechny tři navíc zdobily šperky, které jim ještě za života koupil táta Karel. „Nechtěly si nic půjčovat, takže vybraly šperky, které měly doma,“ prozradil Blesku stylista Dušan Chrástek. „Karel tak byl s nimi přítomný i na premiéře. Byla to vzpomínka na manžela a tatínka,“ dodal.

Zatímco Ivana Gottová zvolila velmi jemné elegantní černé šaty až na zem z dílny Beaty Rajské a lesklé balerínky, její dcery nechaly vyniknout své dlouhé štíhlé nohy v minišatech. Patnáctiletá Charlotte zvolila černé silonky s tradičním logem Gucci, které v pražském obchodě vyjdou na 7 350 korun. Kotníkové mohutné boty byly na místě. 

K šatům v béžové barvě si pak vzala kabelku od Michaela Korse, která vyjde na 13 tisíc korun. Přece jenom by nebylo vhodné, aby měla dražší kabelku než její maminka. Ivana si do ruky vzala psaníčko od Bottegy Venety v hodnotě 36 330 korun. 

VIDEO: „Na život!“ připíjí si Karel Gott v ukázce z filmu KAREL

Video
Video se připravuje ...

„Na život!“ připíjí si Karel Gott v ukázce z filmu KAREL Bontonfilm

Mladší Nelly zvolila černé šaty s dlouhým rukávem a na levém boku byl průstřih. Tělové silonky byly v jejím věku zbytečné, ale bílé tenisky velmi šik. Aby rozbila černou kombinaci, tak zvolila kabelku v tyrkysové barvě od francouzské značky Jacquemus, která stojí také kolem 13 tisíc korun a prodává se i v Pařížské ulici. 

Fotogalerie
56 fotografií