Ve vile na Kanárských ostrovech sliboval Nathan své srdce Tereze Lojkáskové, teď to ale vypadá, že ho to možná táhne jinam. Na jeho instagramu se totiž objevují fotografie po boku sympatické Mishaly a podobné snímky sdílí i ona. 

Takové příspěvky nenechaly chladnou řadu fanoušků. „Měli byste být spolu, sluší vám to.“ „Vám by to tak slušelo!“ neodpustili si někteří. „Měli byste být spolu, neskutečně se k sobě hodíte,“ souhlasil další divák. 

Fanoušci nezapomněli ani na Terezu. „Tereza teď musí zuřit,“ rýpl si jeden komentující. „A kde je Tess? No chápu, já bych ji tam též nechtěla,“ svěřila se další žena. Nathanova někdejší láska už totiž ve vile také není, společné snímky s Terezou ale Nathan nikam nepověsil.

Podle dalších by se do vily měla dvojka odpadlíků vrátit jako pár. „Bože, jděte tam jako pár nazpět!“ prosil jeden z diskutérů. „Moc vám to sluší spolu! Už běžte na Kanáry zpátky, okamžitě,“ dával mu další za pravdu. 

Některým neunikla ironie celé situace. „A nakonec si Nathan a Mishala vyberou sebe navzájem. A to bude jízda,“ předpovídal jeden z diváků. 

Rozplývajícíh se komentářů si na svých instagramových účtech jak Nathan, tak Mishala vysloužili desítky. „Jej, vy jste parádní pár,“ psal další sledující. Spekulacím nahrál i komentář samotné Mishaly, která Nathanovy foto okomentovala několika srdíčky.

VIDEO: Love Island: Petr ve vile rozdával viagru!

Video
Video se připravuje ...

Love Island: Petr rozdával viagru! TV Nova

Fotogalerie
49 fotografií