Když se začátkem roku 2020 začal po celém světě šířit koronavirus, Zuzanu Belohorcovou ani jejího manžela Vlastu Hájka (46) jistě nenapadlo, že je o několik měsíců později pandemie dovede k tomu od základu změnit život a odstěhovat se do Evropy. Jenže stalo se, manželé prodali svůj luxusní apartmán, ve kterém bydleli a ještě stále prodávají ten, který měl po nákladné rekonstrukci sloužit k pronájmu turistům.

Z těchto plánů tedy sešlo a československá rodinka se rozhodla usadit ve španělské Málaze. Ani tam to ale asi nebylo to pravé ořechové, a tak se záhy opět stěhovali, tentokrát na jeden z Kanárských ostrovů Tenerife, kde až doteď bydleli v pronajatém řadovém domku. Tomu je ale konec!

Konečně po více než roce sehnali ke koupi své vysněné bydlení právě na Tenerife a teď jsou ve fázi stěhovaní a zabydlování se, které nejspíš ještě nějakou chvilku potrvá. Zatím se tak Zuza pochlubila alespoň božským výhledem na Atlantský oceán, kterým se budou den co den a večer co večer celá rodinka kochat. „Stěhujeme se teď, v těchto týdnech, takže běháme po obchodech a sháníme všechno, co potřebujeme. Stěhujeme se v podstatě o dvě ulice dál a máme z toho radost,“ prozradila Novému Času Belohorcová.

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu!

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Fotogalerie
79 fotografií