Poté, co se známý herec Maroš Kramár, mimo jiné moderátor edukativní show Zázraky přírody, rozvedl se svou manželkou, právničkou Natašou Nikitinovou (54), přesunul se ze společného bydlení do Dunajské Lužné. Nemovitostí měl tento manželský pár hned několik, jelikož to pro ně byla dobrá investice těžce vydělaných peněz.

Po rozvodovém řízení Kramárovi zůstala luxusní vila v Rovince, kde v současné době bydlí se svojí aktuální partnerkou Inou (36), která mimochodem vypadá jako mladší verze jeho bývalé choti. Dále má i přepychový byt v lukrativní části Bratislavy. Podle toho, co dává na sociální sítě, ale tráví nejvíce času právě ve své vile na břehu jezera.

Aby také ne. Zde si může dokonale užívat klidu, soukromí, svého čtyřnohého miláčka a i mladší přítelkyně. Jeho followeři podle příspěvků, které tu a tam dává na sociální sítě, už mají celkem jasnou představu, jak to uvnitř vypadá: Prostornému obýváku dominuje na zdi velkoplošná televize, před kterou je postavená hnědá kožená sedací souprava. Vedle sedačky se nalézá kuchyně či minibar. Z této místnosti vedou točité černé schody do druhého patra, kde se nachází další obývací prostory. A za prosklenými posuvnými dveřmi se rozkládá terasa s výhledem na jezero, do kterého se může vrhnout rovnou z mola.

VIDEO: Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! Dnes v 7 pádech Honzy Dědka

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! Dnes v 7 pádech Honzy Dědka. FTV Prima

Herec nyní nechal nově nahlédnout do svého kuchyňského království, kde vznikají různé dobroty. Tento koutek jeho bydla je zařízen skutečně velice moderně, v kombinaci přírodní barvy dřeva s tmavými matnými skříňkami. Nechybí zde různé spotřebiče či kávovar, stojan plný dobrých vín, elegantní poličky či keramická varná deska. V takové kuchyni je jistě radost vařit.

Herci to na fotkách za sporákem, kterak připravuje jídlo, opravdu sluší a zdá se, že skutečně ví, co dělá, ne jenom pózuje na video. Svým kuchařským uměním určitě potěšil i svou společnost, jíž přichystal lahůdku skutečně vytříbenou – křepelčí vajíčka.

Fotogalerie
67 fotografií