Do společnosti však svou lásku vůbec nevodil. Velkým překvapením proto bylo, když se na nedávné premiéře filmu o Jamesi Bondovi objevil nejen se syny Timurem a Markem, ale také s Inou. Tehdy se však brunetka pro jistotu držela od herce dál, a když ho s dětmi fotili, pokaždé ustoupila ze záběru. Zřejmě nechtěla zbytečně „křenit“ rodinnému klanu a navíc měl Timur, který je jako otec rovněž herec, s sebou přítelkyni. 

Ale to změnilo o pár dní později, kdy dvojice přišla spolu na filmový festival, který promítá ty nejlepší oceněné filmy z festivalů v Berlíně, Benátkách a Cannes. Jeden od druhého se téměř ani nehnuli, a dokonce jim už nepřekáželi ani všudypřítomní fotografové.

VIDEO: Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! Dnes v 7 pádech Honzy Dědka

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! Dnes v 7 pádech Honzy Dědka FTV Prima

Sympatická Ina si oblékla elegantní krátké šaty, ve kterých předvedla své štíhlé nohy a Maroš vedle ní doslova zářil štěstím. Nelze si nevšimnout, že Marošova nová partnerka je podobný typ jako jeho exmanželka Nataša. Dlouhé hnědé vlasy sčesané na stranu, milý úsměv a štíhlá postava. Jediné, co dámy odlišuje, je Inina mezírka mezi předními zuby, tu atraktivní právnička neměla. 

Fotogalerie
30 fotografií