Herec Maroš Kramár, jehož mohou čeští diváci pravidelně vídávat na obrazovce FTV Prima v roli Johna Linharta v seriálu Slunečná, žil dvacet let v manželství s právničkou Natašou Nikitinovou. Měli spolu tři potomky, dceru Tamaru a syny Timura (19) a Marka (13), a na veřejnosti působili jako dokonalý pár – a to i přesto, že se o záletnické povaze slavného Slováka leccos šuškalo. Zdánlivě nejstabilnější pár slovenského showbyznysu totiž ustál i několik vážných krizí. Ta poslední v roce 2019 však měla zničující důsledky a nadobro ukončila jejich dlouholetý svazek.

To, jak to mezi nimi vypadá dva roky od rozvodu, prozradila slovenskému deníku Plus Jeden Deň jejich dcera Tamara. Kdo by ovšem čekal, že mezi bývalými partnery panuje zlá krev, ten bude na velkém omylu. „Vztah rodičů je super, od rozvodu spolu vycházejí dobře. Vůbec nepálili mosty,“ prozradila Tamara.

„Oba dva vídáme dost často, i oni se navzájem často vidí. Leckdy jdeme všichni spolu na oběd nebo se oba přijdou podívat na můj koncert. Je to všechno super,“ přiznala Tamara, která podědila umělecké vlohy – dala se na zpěv.

VIDEO: Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! V pořadu 7 pádů Honzy Dědka FTV Prima

Pro děti přitom bylo odloučení rodičů velkým šokem. Nejhůře prý celou situaci nesl malý Marek. „Nechtěl to nejdřív přijmout,“ prozradil Kramár. Herec se proto synkovi jal vysvětlovat, že už je dnes normální mít rozvedené rodiče, vždyť i řada Markových spolužáků to tak má. „Byl zlatý, když říkal: ‚Právě mně bylo těch spolužáků vždy líto, že mají rozvedené rodiče.‘ To zabolelo,“ přiznal Maroš. Právě kvůli potomkům se herec vždy snažil s Natašou vycházet bez hádek. „Děti neviděly, že bychom se někdy hádali. A ani teď se nehádáme, dál jsme kamarádi.“

Nedlouho po rozchodu s manželkou již byl vídán Maroš Kramár po boku své nové přítelkyně Iny Oravcové, která pracuje zároveň i jako manažerka jeho divadla Vo veži. O jeho bývalé manželce Nataše se zatím oficiálně neví, jestli někoho má. Moderátor Zázraků přírody se za svůj nový vztah nikterak nestydí, se svou partnerkou je často vídán v okolí svého luxusního domku v obci Rovinka na břehu jezera, a dokonce ji již seznámil i s dětmi. Tamara prozradila, že si s ní prý výborně rozumí. „Dobře spolu vycházíme. My jsme všichni zadobře, vše je v pohodě,“ vysvětlila Kramárova dcera Tamara.
Fotogalerie
102 fotografií