Sympaťák známý nejenom z televizních obrazovek, ale také z prken, která znamenají svět (zahrál si například v muzikálech Voda nad vodou, Pomáda, Čas růží či Sestra v akci), má za sebou nedávný chirurgický zákrok – byl na operaci tříselné kýly. „Po ní, a vlastně už před ní, jsem začínal pociťovat neblahý dopad covidu. No, on i ten přibývající věk má na tom veliký podíl! Zkrátka jsem začínal strýcovatět, buchta se ze mě stávala!“ postěžoval si na instagramu Roman Tomeš.

Jenže na rozdíl od ostatních, on nehodlal zůstat sedět doma na gauči s pytlíkem chipsů v ruce. „Řekl jsem si DOST, kámo, MAKEJ! A od té doby každé ráno potím krev, abych se zase cítil dobře!“ pochlubil se svým fanynkám i kolegům z umělecké branže, kteří jeho životní postoj během čtyřiadvaceti hodin ocenili více než 4,5 tisíci „lajků“. Pravidelné cvičení se na jeho postavě již projevilo – a sám Roman se snímkem vyrýsovaného svalstva pochlubil na sociální síti.

VIDOE: Roman Tomeš ze Slunečné: Doufám, že jsem synovi nezpůsobil trauma

Video
Video se připravuje ...

Roman Tomeš ze Slunečné: Doufám, že jsem synovi nezpůsobil trauma Adam Balažovič/BPŽ

„Je to asi měsíc a začínám pociťovat první úspěchy a nacházet toho starýho (mladýho) Tomeše. Je to skvělej ranní rituál! Hodit děti do školky, dát si lehkou snídani a sklenici vody, potom krátkou motivační meditaci a hups na karimatku cvičit. Zabere to pár minut, ale nadopovaný energií jste celý den…“ popisoval svůj každodenní program Tomeš, jemuž jistě ne náhodou scénáře často předepisují scény „nahoře bez“ – například v muzikálu Vlasy, kde se jednu dobu obnažovala i jeho manželka Míša Tomešová (30), dříve Doubravová.

Přestože Roman ještě nemá na břiše takovou „valchu“, aby se na ní dal nastrouhat sýr, pohled je to pro všechny dámy velice příjemný. A nejen pro ně. Když Roman hecoval své followery slovy „tak kdo se přidá?“, reagovala na něj například muzikálová hvězda Petra Vojtková (34): „Já se nepřidám, ale fotky postuj dál,“ vyzvala pobaveně sexy mladého muže. Zpěvák Petr Ryšavý (30), známý z primáckých Sestřiček a mimochodem Romanova alternace v muzikálu Rebelové, zase kolegu prosil, zda by se k němu nemohl přitulit na karimatce. Jeho proměna zkrátka všechny dostala do kolen!
Fotogalerie
36 fotografií