Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ničivé tornádo vyděsilo i české hvězdy: Tanečník ze StarDance má strach o rodinu! Burešová se vzteká

/
  • Ničivé tornádo vyděsilo i české hvězdy: Tanečník ze StarDance má strach o rodinu! Burešová se vzteká
    25. června 2021 ● 08:15

    Po úmorných vedrech přišly bouřky a bohužel i zkázonosné tornádo, které ve čtvrtek večer postihlo především Hodonínsko. Nejvíce zasažené jsou zřejmě obce Lužice, Mikulčice, Moravská Nová Ves a Hrušky. Na následky bouřky zemřeli již tři lidé. Na dramatické dění reagují i české celebrity. 

  • 1.

    Tanečník Martin Prágr

    Zprávy o tornádu sledovali mnozí z nás, včetně známých osobností. Strach měl i tanečník ze StarDance Martin Prágr. „Sedím u ČT24 a prosím, aby to nebyla pravda!“ napsal na instagramu s tím, že hlavně myslí na celou svou rodinu, kterou má v Hodoníně.

  • 2.

    Radka Třeštíková

    Emotivní byla také spisovatelka Radka Třeštíková. „Jižní Moravo, lásko,“ smutnila na sociální síti s tím, že jí to rve srdce. 

  • 3.

    Eva Burešová

    „Je mi z toho strašně smutno. Mrzí mě, že vám nikomu nedokážu pomoct. Posílám své modlitby a myslím na své blízké na Moravě. Buďte opatrní,“ vyzývala na instagramu herečka a zpěvačka Eva Burešová.

     

    Ovšem ani se nenadála a hned ji rozezlily některé necitlivé reakce. „Omlouvám se, ale vypínám komentáře. Že se mezi vámi najdou i tak zlí lidé, kteří dokážou napsat tak odporné věci i v této situaci, mi nejde do hlavy,“ zlobila se hvězda seriálu Slunečná a velkými písmeny pokračovala v duchu, že nechápe, proč ji takoví lidé vůbec sledují. „Co jste to vůbec za lidi, pokud jste schopni i pod tímto příspěvkem urážet mou osobu, mou práci, mé názory a mé kolegy,“ zlobila se.

     

    „Ostatním děkuji. Děkuji, že je mezi vámi tolik slušných lidí. Věřím, že spolu dokážeme pomoct rodinám, které byli zasáhnuté nejvíce. Však my něco vymyslíme. Vždy jsme si dokázali pomoci navzájem,“ dodala.

  • 4.

    Václav Noid Bárta

    Některé známé osobnosti využily svého vlivu na fanoušky a sdílely prosby a žádosti policie a záchranných složek. „Policie ČR žádá, aby řidiči uhýbali policistům, hasičům a zdravotníkům mířícím do Jihomoravského kraje.“ Zpěvák Václav Noid Bárta to ponechal bez komentáře, ale i tak ho lidé chválili.

     

  • 5.

    Ilona Csáková

    V podstatě stejnou prosbu měla i zpěvačka Ilona Csáková, která příspěvek na facebooku opatřila ještě řadou červených vykřičníků, aby ho nikdo nepřehlédl.

  • 6.

    Iva Pazderková

    Na podporu oblastí, které byly nejvíc zasaženy, už vznikly veřejné sbírky. Své fanoušky vyzvala k pomoci i „blbá blondýna". „Moji milí, každá koruna pomůže. I každý dobrovolník,“ napsala na instagram Iva Pazderková.

  • 7.

    Lilia Khousnoutdinova

    Informace k veřejné sbírce sdílela také kněžka Lilia Khousnoutdinova, partnerka Karla Janečka

  • 8.

    Marta Jandová

    „Kamarádi, určitě už jste slyšeli, co se stalo na Hodonínsku. Prosím pomozte,“ napsala na instagram zpěvačka Marta Jandová a poskytla i další informace. „Diecézní charita Brno vyhlašuje sbírku na pomoc lidem zasažených přírodními katastrofami na Hodonínsku a Břeclavsku.“ Také poprosila veřejnost o sdílení.

  • 9.

    Eva Holubová

    O pomoc pro postižené přírodní katastrofou prosí i herečka Holubová. "Odpoledne, než jsem šla hrát. Šťastně jsme dohráli bez kapky deště. Pak jsem se dozvěděla o tý pohromě na Moravě. Dlouho jsem nemohla spát. Snaha informovat o mozne pomoci pomoci IG. Sny plne ohňů a vody!! " uvedla na Instagramu.

     

  • 10.

    Olga Lounová

    „Srdce mě bolí, když vidím tuhle katastrofu🙏🏻🙏🏻🙏🏻Držte se milovaní Moraváci!“ plakala Olga Lounová a vyzvala své přiznivce, aby pomohli alespoň finančně.

  • 11.

    Lukáš Hejlík

    „Samozřejmě, že ty obce znám, však tam hraváme. Další zkouška pro Česko, ale stejně jako v 98 a 02 věřím, že si pomůžeme. Těch sbírek jede už spousta, vyberte si tu nejlepší, ať víte, že váš příspěvek pomůže. A on pomůže. Věřím, že hejtman Grolich a jeho týmy teď dělají, co jim sílí stačí. Pořád myslím na to, jak se vztekáme nad banálníma věcma, když může být během hodiny všechno jinak. Věřím, že nás to posílí. Lidí kolem Hrušek a Moravské je mi moc líto, absolutně si nedokážu představit, jaký by to bylo, i když na to vlastně myslím pořád,“ napsal na instagram také herec Lukáš Hejlík.

    Fotogalerie
    80 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 14

krapotkin: On Dvořák z ČT také z nezasloužených odměn neposlal ani kačku.

(25. 06. 2021 18:09)

krapotkin: Co Vatián schvátí už nikdy nenavrátí.

(25. 06. 2021 18:08)

krapotkin: To snad nemyslíš vážně ?

(25. 06. 2021 18:07)

krapotkin: Oni by si museli odtrhnout od huby humry a chlebíčky s kaviárem. To přece po zlodějích nemůžete chtít.

(25. 06. 2021 18:06)

lubosbeyr: Burešová pošli radši pár korun, modliby jim moc nepomůžou a vy ostatní také. Jsem důchodce a vůbec jsem se nerozmýšlel a pár korun poslal. Blbý kecy nic nespraví. Bodejť by si Burešová nevypla soc. sítě.

(25. 06. 2021 12:39)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy