Všichni si ji pamatujeme coby nezbednou školačku v klipu písně …Baby One More Time, což v překladu znamená - Baby, ještě jednou. Možná právě tím se Britney v současnosti řídí a svůj instagram plní stále dokola tím samým - akty.

Nyní se nechala zvěčnit zcela nahá přímo na pláži, přičemž si rukama přikryla ňadra. A tam, kde by měla mít spodní díl plavek, zřejmě neměla vůbec nic, jen na fotku přidala obrázek červeného srdíčka, aby skryla to nejnutnější a nedostala zákaz na sociální síti fungovat.

Zajímavé je, že tyto „skoro až porno“ fotky prokládala dalšími snímky z dovolené, třeba zátiším se slunečními brýlemi a vínem, přebalem knihy apod. Jenže jako kdyby všude chyběl popisek - takový ten všeobjímající text, který by nám objasnil, proč Spearsová zveřejňuje právě tyto střípky ze svého života. Místo toho ale ticho a zmatky.

Komentující na instagramu se ale tentokrát vzácně shodli a blondýnce vyčetli, že se svléká očividně na veřejné pláži, kde jsou i další lidé, ti navíc oblečení. „Ti lidé v pozadí budou mít asi příběh k vyprávění,“ poznamenali štiplavě.

A někdo se s tím už vůbec nemazal a raději natvrdo řekl, že takový obsah rozhodně patří spíše na placenou platformu OnlyFans, ne na instagram, kam chodí všichni. Zdá se, že krásné tělo Britney Spearsové už vlastně nikoho ani nezajímá. Zvlášť když nás s ním bombarduje v jednom kuse.

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears tancuje na hit svého expřítele Justina. Instagram Britney Spears

Fotogalerie
97 fotografií