Jediným společníkem v období nemoci je Evě Holubové její pejsek, fenka Bella. Ta jí je podporou v tomto období slz, potu a slin, které Evě Holubové podle vlastních slov občas po lécích kapou. Doma si teď prožívá těžkou krizi. Do karet jí nehraje ani rozbité topení, jež by se v období nemoci docela hodilo.

„Neteče nám teplá voda, netopí topení, nešetříme, je to rozbitý. Z důvodu nákazy k nám nikdo nesmí. Včera probíhal asi největší zápas mezi virem, léky, imunitou. Potila jsem se, plakala, možná občas ukápla slina. Dnes mne Bella omyla všechno, kam se dostala. Jsem ještě zblblá, léky začaly asi fest působit. Piju lipový čaj po konvích a dělá mi to dobře,“ přiznala Holubová na sociální síti.

Je jí tak zle, že nemůže ani číst. Sledování televize ji už nebaví. Snaží se zabavit různými představeními šašků a kejklířů. „Jenom na prochajdu s tebou, milá Bello, ještě dneska nemůžu, sotva dojdu na záchod. Ale něco k jídlu uklohním,“ dodala herečka s tím, že by tyto dny celé prospala. Od fanoušků dostává vzkazy plné podpory a přáními na brzké uzdravení. A připojila se i Dagmar Havlová, která jí doporučuje zázvor a med. Na dotazy diváků, kteří mají zakoupené vstupenky na její dnešní představení do Studia Dva, herečka uvedla, že je jí lépe a představení odehraje. 

Video
Video se připravuje ...

Rozzlobená Eva Holubová o válce na Ukrajině: Je to genocida a vraždění! David Turek

Fotogalerie
21 fotografií