„Takhle si Tě pamatujem...veselou, pro všechny, se spoustou muziky a pochopení,“ napsal Aleš na instagram k fotce maminky, kterou se svými fanoušky sdílel.

Maminka Drahomíra neboli Dáša, která učila hudbu na střední i vysoké škole, zemřela 30. března 2020, přesto je jasné, že Hámu to ještě zcela nepřebolelo - ostatně, byla to prostě máma...

„Už dva roky nám chybíš,“ posteskl si moderátor pořadu Kde domov můj? na sociální síti. Záhy se mu pod fotkou rojily i krásné komentáře od lidí, které zná. „To je tak krásná fotka. Aleši moc na Tebe myslím,“ vzkázala mu například herečka Dáša Zázvůrková (40). 

„Tak jestli jsem doteď dneska ještě neplakala, tak teď jsem rupla, Alešku!! Ale Ty máš hodně maminky v sobě!“ napsala mu zase dojatá Eva Holubová (63). Srdíčka mu poslaly ale také herečky Aneta Krejčíková (30) či Nela Boudová (54), pomocí emoji seputých rukou pak Alešovi naznačili, že jsou s ním, také zpěvák Ondřej Ruml (40) a herečka Tereza Kostková (45), s níž Háma hraje v Divadle v Rytířské. Dokonce za ni zaskakoval i při jednom večeru moderování StarDance, když ji skolil covid. 

A nezapomněla na něj ani Monika Absolonová (45), s níž každoročně moderuje pořad Atlet roku. Nyní se vídají i v rámci natáčení show Tvoje tvář má známý hlas - Monika se tam proměňuje a Háma pořad spolu s Ondřejem Sokolem (50) uvádí.

Dojemný vzkaz do nebe

Smrt maminky Aleš oznámil světu v roce 2020 a přiznal, že to bylo náhlé a nečekané úmrtí. Ze svých citů se tehdy vypsal krásým vzkazem. „Dala nám s mým bráchou Tomášem, všem vnoučatům, manželovi Wolfovi, tisícům studentů a žáků, které za svůj život učila, kamarádům a kolegům obrovské množství lásky, muziky, radosti, rad a zkušeností. Vždycky nás učila pokoře, velkorysosti, spravedlnosti, zodpovědnosti a úctě k životu, lidem i k přírodě a nikdy při tom nezapomínala na nadhled a legraci... Dala nám fůru písní a foukala nám i světu do plachet, když bylo zlé bezvětří... Dneska foukáme my, aby Tvoje duše v klidu odletěla k nebi...“

VIDEO: Aleš Háma upadl přímo během natáčení Tváře! Co na to Ondřej Sokol?

Video
Video se připravuje ...

Aleš Háma upadl přímo během natáčení Tváře! Co na to Ondřej Sokol? TV Nova

Fotogalerie
48 fotografií