Tak povídejte, co ta Tvář?

No, je to jízda. Mám za sebou dvě kola, a i když je to masakr, má to spoustu pozitiv. Jsou tam fakt příjemní lidé, hrozně se nasměju, mimo jiné s Ondrou Sokolem a Alešem Hámou, kteří si mě fakt dávají. A já jejich humor miluju. (smích) Také ostatní soutěžící jsou fajn. My jsme se rozdělili na Starší a pokročilé, kam spadám já, Saša Rašilov, Iva Kubelková a Vašek Kopta. A pak jsou Mladí a neklidní, a to je Nikita Machytková, Denis Šafařík, Denisa Nesvačilová a Martin Carev. Vašek nám teda začal říkat, že jsme eldéenka, ale já se tak ještě úplně necítím. (smích)

A proměny, které jste zatím vyfasovala?

Postupně zjišťuju, že je vlastně každá těžká. Navíc my zpěváci to máme trošku těžší. Herec, influencer, tanečník nebo moderátor je totiž pro diváky milým překvapením, když zazpívá. Ale od zpěváků všichni očekávají dokonalost. Ale to, že člověk zpívá, přece neznamená, že mu bude sedět každá píseň. Kuba Kohák z poroty mi furt říká, jak to mám jako zpěvačka jednoduchý. Do pytle! Není to jednoduchý! Zatím jsem měla ne úplně lehký písničky, navíc vůbec nevím, jestli se mi to povedlo, taky to uvidím až v televizi.

Jak jste na tom vůbec s angličtinou?

Je to peklo, nemám dar na jazyky. Mám kamaráda, Péťu Nárožného mladšího, u kterého jsem se už asi čtyřikrát začínala učit anglicky, a nikdy se mi úplně nepovedlo chodit pravidelně. Teď jsem mu zavolala, že jsem v háji a potřebuju pomoct. Je tak hodnej, že mi každý text přepisuje foneticky, a můj manažer mi to s pomocí internetu přeloží, abych věděla, jak se mám tvářit a co mám cítit. (smích) A já se to pak učím, natáčím videa a posílám je Péťovi a kamarádce Kačence, aby mi dali zpětnou vazbu.