Zpěvačka, která už od neděle předvede svůj talent v další řadě Tváře, tak moc toužila po dětech, že neviděla, ani neslyšela. „Tím, jak mě od šestnácti nikde úplně nechtěli, jak jsem musela pořád něco dokazovat, absolvovat tisíce konkurzů a věčné přezkušování, říkala jsem si, že se sen o zpěvačce asi nevyplní, ale rodinu jsem brala automaticky. A když jsem se v šestadvaceti rozvedla, brala jsem to jako svoji životní prohru a hrozně jsem se bála, že ty děti mít nebudu,“ svěřuje se Monika.

Slepě zamilovaná

V práci se jí tehdy dařit začalo, stále však nepřišel ten, s kým by chtěla založit rodinu. Když se objevil budoucí otec jejích kluků Tomáš Horna, nemohla být šťastnější. „Já když už se zamilovala, tak jsem si vždycky myslela, že je to láska do konce života. Jenže právě kvůli téhle vlastnosti přehlížím to, co není v pořádku. Já jsem tak šťastná z tý čistý emoce, kterou žiju, že přehlížím ty neslučitelné rozdíly,“ popisuje Monika svůj problém, který ji provázel ve vztazích s muži.

Milionové dluhy

Bohužel i v případě Horny prý nechtěla vidět, že je něco špatně. „Já jsem opravdu sedm let žila v něčem, o čem jsem vůbec neměla tušení,“ říká. „Po těch sedmi letech už vím, že mě měly varovat některé indicie... Myslím, že nejsem hloupá, ale že jsem v něčem naivní. Já věřím tomu, že lidi se mnou jednají tak, jak jednám já s nimi. Ale tak to prostě není a pak se divím,“ dodává maminka Tadeáše (6) a Matouše (3). Její vztah s hokejistou je už devět měsíců minulostí. Ukázalo se totiž, že Tomáš má milionové dluhy, které své partnerce tajil. Kdyby s ní prý od začátku mluvil na rovinu, je podle Moniky možné, že by krizi ustáli.

Na umření

„Na začátku rozchodu to byla až fyzická bolest. První měsíc jsem myslela, že umřu, ale i další asi tři až čtyři měsíce byla ta bolest opravdu intenzivní,“ přiznává zpěvačka. „Byla jsem i na konzultacích za psychiatričkou, psychologem, na rodinné konstelaci, přečetla jsem spoustu knih...“ vypočítává, co jí z toho pomohlo.

Rozhovor s Monikou Absolonovou už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU!

 

Video: Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy!

Video
Video se připravuje ...

Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy! Markéta Reinischová

Fotogalerie
61 fotografií