„Loni na rozhraní listopadu a prosince jsem měla covid poprvé, ale to jsem nebyla očkovaná,“ uvedla nemocná Monika v prohlášení pro primácký Showtime. Teď ji vir skolil už podruhé, i když už očkovaná je - zpěvačka to dává za vinu především psychickému vypětí, které na konci roku pociťovala. To jí zřejmě oslabilo imunitu.

„Chtěla jsem jít příští týden na třetí dávku, to už jsem nestihla. Zrovna tento týden jsem měla nejvíc práce,“ posteskla si muzikálová Evita či Kleopatra, která ještě 2. ledna vystupovala na novoročním koncertě v Pohořelicích u Brna. Na klavír ji tam doprovázel, jako obvykle, Ondřej Hájek - a také on je nyní s covidem doma. Ostatně kromě samotného koncertu spolu strávili i cesty autem tam i zpět. Jen těžko říct, kdo nakazil koho...

Když začala Absolonová cítit, že je s ní něco v nepořádku, vyhledala lékaře. „Šla jsem původně k doktorce kvůli průdušnici, pro jistotu mi udělala i antigen a bylo jasno,“ přiznala, jak se to dozvěděla. „Kluky jsem už naštěstí nedala do školky a jsou zatím negativní,“ odhalila, jak na tom jsou její chlapci Tadeáš a Matouš.

Těm, v době Moničiny nemoci, připravila oběd babička. Uvařila jim a pak jídlo poslala domácím výtahem, aby omezila kontakt s nemocnou dcerou. Té se teď špatně mluví a také ji trápí výčitky svědomí kvůli akcím, které nyní byla nucena zrušit či přesunout. „Na otevření kulturního centra v sobotu pojede Baru Basiková, koncert v Kravařích se přesune na 28. ledna. Pak mám představení Duety v Příbrami, které se přehazují už poněkolikáté. To mě mrzí hodně,“ vypočítávala změny ve svém nabitém kalendáři.

„Ráda bych všem popřála, aby na sebe dávali pozor, a fanoušky prosím, aby se na nás s Ondrou nezlobili. V dalších 180 dnech za nimi přijedeme určitě, to je to jediný, co je na tom dobrý,“ dodala pro Showtime pěnice, která se v loňském roce rozešla s partnerem a otcem svých synů Tomášem Hornou (41). Je tak na všechno sama a také to ji zřejmě oslabilo. 

VIDEO: Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy!

Video
Video se připravuje ...

Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy! Markéta Reinischová

Fotogalerie
52 fotografií