Několik měsíců se nezastavila, tak si naordinovala zasloužený odpočinek u moře. Ale člověk míní, život mění. 

Je to neuvěřitelné, ale jsme u moře… pro zvědavce, letěli jsme do Malagy (3 hodiny letu), a pak asi 45 minut autem do Estepony. Neuvěřitelné to je, protože původně jsem koupila letenky, abychom odletěli v květnu 2020 na Krétu, nesmělo se nikam, pak v červnu 2021 neletěli jsme, páč jsem měla zlomenou nohu… a až teď místo Řecka Španělsko,“ pochlubila se na sociální síti Monika Absolonová. Ale zapomněla dodat, že místo hokejisty Tomáše Horny letěla její maminka Blanka. 

VIDEO: Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy!

Video
Video se připravuje ...

Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy! Markéta Reinischová

Počasí v Málaze je teplé, ale často je dost pod mrakem. A když už jednou bylo od rána slunečno, tak zpěvačka na pokoji čekala na doktora. Mladšího Matouše totiž rozbolelo ucho. Naštěstí pomohly kapky, zatím...

„Je půl pátý, nepřišla jsem z baru ani nic. Jen uspávala chlapce před 22. hodinou a už jsme vzhůru. Mám tu věci na běhání. Budeme tu dnes třetí den, mám je vytáhnout? Jít, nebo zkusit spát? Venku je tma a slunce vyjde až v půl deváté,“ radí se s fanoušky Monika. Nakonec se do sportovního oblékla a za tmy pár kilometrů uběhla. 

Fotogalerie
35 fotografií