Jen několik okamžiků předtím, než vyšla ze zbraně, která měla sloužit pouze jak rekvizita se slepými náboji, ostrá patrona a uštědřila smrtící ránu do břicha talentované kameramanky Halyny Hutchinsonové, kdosi ze štábu vyfotil celou natáčecí scénu. V tu chvíli ani v nejhorší noční můře nikoho nenapadlo, že to bude poslední fotka před smrtící střelbou.

Snímek, na kterém je vidět nejen Baldwin připravující se na natáčení, ale zezadu v tmavé bundě a světlé čepici i stojící kameramanka, zveřejnil na svém facebooku její kolega, hlavní vedoucí natáčení Serge Svetnoy. „Nikomu nepřeji, aby si prošel tím, čím jsem si prošel já, čím si prošel její manžel Matt Hutchins a její syn Andros, a herec Alec Baldwin, kterému byla na natáčení předána zbraň. Musí žít s myšlenkou, že kvůli neprofesionálním lidem připravil o život člověka,“ píše Svetnoy na svém facebooku.

Alec Baldwin se k celé situaci postavil, jak nejlépe mohl. I přes vlastní otřesení se rozhodl podpořit rodinu zesnulé kameramanky a sešel se s jejím manželem i synem. Fotografové ho zachytili, jak se s oběma objímá a je znát, že je z celé situace zdrcen. „Nejsou žádná slova, která by mohla vyjádřit můj šok a smutek ohledně tragické nehody, která vzala život Halyny Hutchinsové, manželky, matky a naší hluboce obdivované kolegyni,“ napsal herec den po tragédii na sociálních sítích.

VIDEO: Jedny z posledních záběrů, které kameramanka Halyna Hutchinsová během natáčení westernu s Alecem Baldwinem na točila

Video
Video se připravuje ...

Jedny z posledních záběrů, které kameramanka Halyna Hutchinsová během natáčení westernu s Alecem Baldwinem na točila instagram.com

Fotogalerie
54 fotografií