Devítiletý syn zastřelené kameramanky Halyny Hutchinsové nese smrt své mámy opravdu těžce. Chlapec si byl s matkou velmi blízký a po jejím nečekaném úmrtí se stáhl do sebe. Podle jeho dědečka několik dní vůbec nepromluvil. 

„Andros si byl se svou matkou neuvěřitelně blízký. Když mu řekli o její smrti, přestal mluvil,“ popsal následky tragické události otec Halyny Hutchinsové Anatoly Androsovych pro The Sun

Rodina si o chlapce dělala velké starosti. „Matt (manžel Hutchinsové, pozn. red.) se o kluka hodně bál, protože se stáhl do sebe a dva dny nebyl schopen slova,“ popsal Anatoly, někdejší kapitán sovětské jaderné ponorky z Ukrajiny.

Nakonec chlapec naštěstí promluvil. „Jeho táta z něj dokázal dostat pár slov, ale dopad, jaký to na něj má, je naprosto zničující,“ svěřil se chlapcův dědeček. 

Čtvrteční incident otřásl celou rodinou. „Tahle tragédie naprosto rozbila krásnou, perfektní rodinu – každý, kdo je zná, je zničený žalem,“ popsal dědeček. 

Pozůstalí nicméně smrt Hutchinsové Baldwinovi nezazlívají, ačkoli to byl on, kdo držel zbraň. Manžel kameramanky Matt byl dokonce viděn, jak se se zničeným Baldwinem po tragédii srdečně objímá.

VIDEO: Tady se to stalo: Alec Baldwin zastřelil kameramanku a postřelil režiséra

Video
Video se připravuje ...

Tady se to stalo: Alec Baldwin zastřelil kameramanku a postřelil režiséra. reuters

Fotogalerie
62 fotografií