Zbrojířka Hannah Gutierrez-Reedová měla na starosti střelné rekvizity při natáčení filmu Rust. Není tak překvapením, že se vina za smrtící střelbu, která se stala při natáčení, přisuzuje jí a také asistentovi režie Daveu Hallsovi, který měl Baldwinovi podat zbraň a říct mu, že je bezpečná, i když, jak víme, nebyla.

Dva zdroje pro web The Daily Beast nyní vypověděly, že se zbrojířkou Hannah byly už letos problémy při natáčení filmu s Nicolasem Cagem (56), kde v pozici hlavní rekvizitářky zbraní byla vůbec poprvé. „Párkrát se stalo, že manipulovala s rekvizitami způsobem, který jsme považovali za nebezpečný,“ řekl jeden ze zdrojů. „Se zbraněmi byla trochu neopatrná a každou chvíli s ní mávala,“ dodal zdroj, z jehož slov vyplývá, že mladé zbrojířce zodpovědnost příliš nic neříká. „Je to nezkušený zelenáč“.

Kromě toho vypověděl, že Reedová během natáčení filmu s Cagem udělala jednu nepochopitelnou chybu, která mohla být stejně jako teď skutečně fatální. Měla totiž na natáčení dát do ruky zbraň jedenáctileté dívce, aniž by si předtím ověřila, že je skutečně bezpečná a plná pouze slepých nábojů. Podobné chyby se nejspíš dopustila i teď, bohužel tentokrát to ale stálo život hlavní kameramanku Halynu Hutchinsovou. Tu Baldwin po klapce zasáhl přímo do hrudi a poblíž postávajícího režiséra Joela Souzu (48) zase do ramene.

VIDEO: Jedny z posledních záběrů, které kameramanka Halyna Hutchinsová během natáčení westernu s Alecem Baldwinem natočila

Video
Video se připravuje ...

Jedny z posledních záběrů, které kameramanka Halyna Hutchinsová během natáčení westernu s Alecem Baldwinem na točila instagram.com

Fotogalerie
64 fotografií