Přestože Radim Uzel překročil osmdesátku, na svůj věk je až úctyhodně aktivní. Bohužel ale tělo člověk neoklame, a tak ho dohnala zrádná nemoc. „Mám něco se žaludkem, nějaký nádor. Trošičku mně to pooperovali. Za sebou mám i chemoterapie,“ přiznal pro eXtra.cz sexuolog, že se poslední měsíce potýkal s léčbou rakoviny žaludku, kterou mu lékaři diagnostikovali.

„To víte, že to nebylo příjemné, ale i ve svém pokročilém věku jsem neustále optimistou a snažím se tu nemoc nějak pokořit. Ještě to tak na umření nevypadá. To pan prezident je na tom samozřejmě hůř,“ tvrdí optimisticky Uzel, jenž si vzpomněl na prezidenta Miloše Zemana (77), který leží už dva týdny v nemocnici v Praze-Střešovicích na ARO a jehož zdravotní stav je nejasný, leč poměrně vážný.

Zdravotní problémy provází známého sexuologa už od loňského roku, kdy čelil velmi těžkému průběhu covidu. „Třetí den jsem se začal dusit, a tak bylo jasné, že to doma nezvládnu. Odvezli mě do vojenské nemocnice. To jsem už cítil, že na mě sáhla smrt, už jsem se loučil se životem,“ popsal těžký stav ve 13. komnatě České televize.

VIDEO: Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel.

Video
Video se připravuje ...

Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
23 fotografií