Jedenáctá řada taneční soutěže StarDance, když hvězdy tančí... je v plném proudu! Minulou sobotu mohli diváci sledovat zahajovací kolo, po kterém sice nikdo nevypadl, ale bylo již spuštěno hlasování.

Druhý díl byl věnován písním legendárního skladatele Jiřího Suchého, který nedávno oslavil úctyhodné 90. narozeniny. Soutěžní páry tentokrát předvedly quickstep, jive a slowfox. Vše za živého doprovodu Moondance Orchestra M. Kumžáka. Bylo se na co dívat, některé výkony byly porotou hodnoceny lépe, jiné o něco kritičtěji.

Dvěma největšími adepty na vypadnutí byli dle kurzů sázkových kanceláří herci Zdeněk Godla (46) a princ z Popelky Pavel Trávníček (70). Přestože je obdivuhodné, s jakou vervou se oba pustili do časově i fyzicky velmi náročné soutěže, jeden z nich skutečně po prvním vyřazování končí. A to pohádkový princ z Popelky Pavel Trávníček. „Veronika byla úžasná, protože říkala: Já jsem ještě nikdy nevypadla, jak se mám tvářit,“ zavtipkoval těsně po vyřazení herec, který tančil s Veronikou Lálovou, která před  pěti lety zvítězila s hercem Zdeňkem Piškulou (23).

VIDEO: Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita! David Turek

 

Fotogalerie
55 fotografií