Změna životního stylu, týdny náročných příprav a nakonec tréma a nervozita kolem výkonu před diváky a porotou. Hvězdy z pořadu StarDance ani jejich tanečníci to v poslední době neměli jednoduché. Není proto divu, že se rozhodli tak trochu upustit páru a po prvním kole vyrazili oslavit své úspěchy a zapít neúspěchy.

Ve vzduchu se vznášela euforie z toho, že mají první kolo již za sebou, a rozjařené hvězdy si proto chvíle odpočinku náležitě užívaly. Nechyběli herec Jan Cina (33), krasobruslař Tomáš Verner (35), herečka Marika Šoposká (31), hudebník Mirai Navrátil (29), hvězda Comebacku Simona Babčáková (48), tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (35), ale ani vítěz z předchozího ročníku, herec Jiří Dvořák (54). Naopak nikde k vidění nebyla farářka Martina Viktorie Kopecká (35). 

Do noty si obzvláště padli Marika Šoposká a Mirai Navrátil. Ti na sebe házeli skoro až zamilované pohledy a v rušném podniku si soukromě šeptali do ouška. Tady ale zřejmě pšenka nepokvete: zatímco Šoposká je od roku 2013 vdaná za Petra Čecháčka, Navrátil se už nějaký čas objevuje po boku záhadné pohledné brunetky. 

VIDEO: Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita! David Turek

Fotogalerie
79 fotografií