Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hvězdy ukázaly zákulisí StarDance: Sprostý Tománek, „úplatkářka“ Babčáková a špion Godla!

/
  • V zákulisí StarDance to žilo!
    18. října 2021 ● 09:00

    Nová řada StarDance už úspěšně odstartovala a páry konečně dostaly možnost předvést na parketu, co v sobě mají. Hvězdní účastníci poodhalili i to, jak to vypadalo v zákulisí. Na sociálních sítích se pochlubili s vtipnými detaily!

  • 1.

    Zdeněk Godla

    Vtipálek Zdeněk Godla (46) na svém Instagramu zveřejnil dvacetiminutové video ze zákulisí. „Ahoj lidi, zdravím! Jsme na StarDancu!“ pozdravil rozjařeně svých více než 23 tisíc sledujících a ukázal společné prostory. 

     

    „Milujeme vás,“ vzkázala divákům Simona Babčáková a Godla pohotově reagoval: „Vidíte, jak jsou tady hodný!“ Godla poté oznámil, že diváky provede zákulisím a vydal se se svým telefonem na špacír po objektu. Po cestě potkal některé spoluúčastníky, se kterými pro diváky prohodil pár slov. „Skvělá špionáž v zákulisí. Už se těším na večer. Zlomte vaz,“ zkázala jedna z fanynek. 

  • 2.

    Simona Babčáková

    Na taneční soutěž namlsala své fanoušky i Simona Babčáková. Ta sdílela vtipný škeč, na kterém se pokradmu plíží ze své šatny s likérem a bonboniérou, jako by chtěla „uplatit“ porotce. V dalším postu připustila, že je na místě atmosféra jako na táboře. 

  • 3.

    Tomáš Verner

    Tomáš Verner byl o poznání stručnější. „Dnes to všechno vypukne!!! Nenechte si to ujít a nezapomeňte fandit všem, protože pod tou krásou a noblesou se skrývá značná míra nervozity,“ vzkázal všem upřímně. 

  • 4.

    Richard Genzer

    Krátkou zdravici s parťáky z řad porotců věnoval fanouškům i Richard Genzer. „Dneska začínáme. Bobik Myšpulín Pinďa a Fifinka,“ okomentoval krátké video z „místa činu“, na kterém všichni společně mávají. Vtipnou situaci způsobil Tománek, který si původně myslel, že Genzer pořizuje pouze fotografii. Ve videu tak nechyběly ani hodně ostré výrazy.

  • 5.

    Jan Cina

    Pozadu nezůstal ani Jan Cina. „Asi před rokem a čtvrt jsem kývnul na to, že se dneska, 16. 10. 2021, rozvlním na parketu. A je to tady teď! Zkušebny vyměníme za taneční parket a diváky! A jsem nejnadšenější, že v tom nejsem sám. Jsme v tom spolu s Adrianou Maškovou a za to jsem nesmírně rád. Adri, díky už teď za vše! A jsme tu hlavně spolu s ostatními spolutáborníky. Díky za vás,“ vzkázal všem herec. „Tak se bavte a taky se občas zavlňte, zlepšuje to krevní oběh a náladu,“ doporučil ještě divákům. 

  • 6.

    Tereza Prucková

    Pohled do zákulicí nabídla divákům i taneční partnerka Zdeňka Godly

    Tajná party po StarDance
    Autor: Blesk:foto CNC: Marek Patek Foto CNC: Marek Pátek
    Tereza Prucková. Ta sdílela snímky s kolegy tanečníky, jak se připravují na první díl. Nechyběl ani tanečník a choreograf Marek Zelinka, který v soutěži funguje jako odborný poradce.

  • 7.

    Marika Šoposká

    Krátké video natočila pro fanoušky i herečka Marika Šoposká. Ta zapózovala ve svém růžovém kostýmu a do rytmu hudby se natěšeně zavlnila při procházení chodbami v areálu. Bylo vidět, že se svého vystoupení už nemůže dočkat!

    VIDEO: Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu

    Video
    Video se připravuje ...

    Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu. Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

    Fotogalerie
    74 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

jajas: Zatímco ty máš "hezký" nick....

(18. 10. 2021 20:46)

jajas: Proč bych se měl zúčastnit, když je to krávovina? Takové hopsání není tanec, ale nějaký afekt. Nerozumíš psanému textu? Žádný tanečník nejsem a nebudu, tedy na rozdíl od tebe....,žejo ?

(18. 10. 2021 20:45)

papouskova: No tak nejlepší by bylo, když se příště zúčastníš ty osobně / určitě jsi hvězda, když tomu tak rozumíš/ a vytřeš nám všem zrak. ty tanečníku.

(18. 10. 2021 20:06)

jajas: To co tam na tom parketu předvádějí není tanec ale trapný tyátr.....škubou sebou jako v posledním tažení.

(18. 10. 2021 19:55)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy