Herečku tak v prvním kole již deváté řady soutěže čeká pořádně těžký úkol. Napodobit popovou divu, jejíž vystoupení na tyči pobláznilo před dvěma lety svět během zahájení finále amerického Super Bowlu. V sexy kostýmu tak předvede Denisa dokonalé pozadí. Snad se v dalších kolech dočkáme i nahlédnutí do výstavního dekoltu, který předvedla v celé své kráse ve filmu Jak básníci čekají na zázrak (2016) či komedii Přes prsty (2019).

Na vystoupení se Denisa pečlivě připravovala a nic neponechala náhodě. „Musím se přiznat, že na první číslo to bylo opravdu hodně náročné. Nejtěžší pro mě byla kombinace všech věcí, tedy zpěvu, choreografie, koordinace s tanečníky, to jsem nikdy před tím nezažila,“ přiznala půvabná zrzka.

„Byla jsem opravdu hodně nervózní, kdybych to mohla dělat ještě jednou, tak bych si to asi více užila, ale i tak to byl skvělý zážitek,“ dodala herečka ke svému vystoupení na světový hit Waiting For Tonight (Čekání na dnešní noc). Jak se Denisa popasovala nejen s tyčí, můžete sledovat v neděli od 20.20 hod. na Nově.

Další »Nesvačilka« v porotě

V show se Denisa bude pravidelně potkávat i se svou seriálovou sestrou ze Slunečné Evou Burešovou (28), jež opět usedne za porotcovským pultem. Spolu s ní budou výkony soutěžících hodnotit Jakub Kohák(47), Dano Dangl (47) z Partičky a také Denisina jmenovkyně Petra Nesvačilová (36).

S kým vším změří své síly?

*Monika Absolonová (45), zpěvačka

*Iva Kubelková (44), moderátorka

*Nikita Machytková (17), finalistka Superstar

*Václav Kopta (56), herec

*Saša Rašilov (49), herec

*Denis Šafařík (27), herec

*Martin Carev (23), youtuber

Video: Tvoje tvář má známý hlas: Takhle dřít, zpívat a tančit jste Denisu Nesvačilovou ještě neviděli!

Video
Video se připravuje ...

Tvoje tvář má známý hlas: Takhle dřít, zpívat a tančit jste Denisu Nesvačilovou ještě neviděli! 

Fotogalerie
43 fotografií