Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Atraktivní a sexy zrzky českých filmů a seriálů: Před kamerou ukázaly téměř vše!

/
  • Sexy zrzky mají co nabídnout.
    2. dubna 2021 ● 05:15

    Zrzavé vlasy často upoutávaly pozornost více než jiné barvy, což se děje i doposud. Zatímco v dětství se zrzkům ostatní děti posmívaly, (Zrzi, zrzi, co tě mrzí, ta zrzavá palice, ta tě mrzí nejvíce...), dnes je barva s efektem rzi považována za atraktivní a smyslnou. I v českém showbyznysu se pohybuje několik půvabných zrzek.

  • 1.

    Markéta Hrubešová (49)

    Herečka Hrubešová se proslavila díky roli ve filmu Oznamuje se láskám vašim, kde hrála po boku Lukáše Vaculíka. Právě v tomto filmu jako teenagerka se souhlasem rodičů natočila několik erotických scén. Kromě herectví využila svůj půvab atraktivní zrzky a fušovala do řemesla i modelkám.

  • 2.

    Lenka Vacvalová (31)

    Slovenská moderátorka a herečka ze seriálu Soudkyně Barbara na TV Barrandov je pyšná na svou zrzavou hřívu. Atraktivní kráska je vášnivou běžkyní a miluje túry po horách, což je vidět i na její sexy postavě.

  • 3.

    Vica Kerekes (39)

    Slovenská herečka Vica Kerekes je snem mnoha mužů. Co jim hraje do karet, je fakt, že Vica se rozhodně nebojí svléknout. Velmi odvážné scény, které předvedla v několika českých filmech, ji vynesly na piedestal smyslnosti.

  • 4.

    Anna Kameníková (27) a Ester Geislerová (37)

    Tyhle dvě herečky, Anna Kameníková a Ester Geislerová, jsou sice zrzky od narození, ale s barvami koketují jako chameleoni. Jednou jsou blond, jindy nahodí růžový přeliv... Přitom jim rezavá barva tolik sluší.

  • 5.

    Denisa Nesvačilová (29)

    Zrzečka z posledního dílu Básníků Denisa Nesvačilová, která momentálně hraje v seriálu Slunečná. Před kamerou se už svlékla několikrát, dokonce popsala i sexuální scény s Vojtou Dykem. „Vojtovi se moc omlouvám. Ale Vojta Dyk mě jako muž nebaví. Milostná scéna s ním pro mě byla docela utrpení,“ popsala herečka v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

  • 6.

    Michaela Maurerová (41)

    Míša Maurerová připomíná prvorepublikové herečky. Drobný obličej, štíhlá postava a zrzavé vlny. I v oblékání se drží zpátky, žádné zbytečné výstřednosti nebo laciné prodávání vnad. Přesto je velmi půvabná.

  • 7.

    Aňa Geislerová (44)

    Nejznámější česká zrzka Aňa Geislerová má na svém kontě přes 70 rolí a nespočet sexuálních scén před kamerou. Přesto se v reálném životě jako dračice neprojevuje. Patří mezi módní ikony s neuvěřitelným citem pro styl.

    Fotogalerie
    52 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

krapotkin: Ano, téměř vše. Jen to herecké umění zůstává stále skryto.

(02. 04. 2021 15:10)

stařec:

(02. 04. 2021 14:34)

gjim: A celej BLESK vytek.

(02. 04. 2021 09:44)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy