Heidi Klumová dnes a denně dokazuje, že i když věkem není mezi nejmladšími, a v modelingu ji pomalu, ale jistě nahrazuje další generace krásek 90-60-90, rozhodně nepatří do starého železa. Na své božské tělo je jaksepatří hrdá a ráda ho dává všem na odiv. Například na instagramu... nebo na TikToku. Na její poslední video kliklo více než 3 miliony lidí, svým „lajkem“ ho ocenilo téměř 200 tisíc lidí, a okomentovalo na 10 tisíc příznivců této německé plavovlásky, která se v roce 2019 provdala za muzikanta Toma Kaulitze (32). Ten je mimochodem o 16 let mladší jak ona.

Na TikToku, což je platforma, která oslovuje především mladší ročníky, se Heidi předvedla v bazénu s takzvanými Elevator Boys – to je pětice mladíků ve věku 20+, kteří se proslavili svými videi natáčenými výhradně ve výtazích. Tentokrát ovšem udělali výjimku a výtah vyměnili za bazén a za Heidi – s níž si zatančili divokou choreografii na jejich novou píseň Chai Tea with Heidi. Modelka, která před tanečkem poskakuje ve vodě nahoru a dolů, zmátla všechny své fanoušky. Zdálo se totiž, že je „dole bez“!

VIDEO: Heidi Klumová to rozjela v bazénu
 

Video
Video se připravuje ...

Heidi Klumová TikTok

„Byl jsem jediný, kdo si myslel, že Heidi na sobě nemá kalhotky?“ ptal se jeden zaskočený uživatel této sociální sítě, a hned se dozvěděl, že rozhodně jediný nebyl. Na druhý nebo možná spíš až na třetí pohled si ale někteří fanoušci této divy povšimli, že spodní díl bikin na sobě Klumová má – byť s téměř neviditelným šněrováním.

Všechny reakce na její rajcovní video ovšem nebyly pozitivní. „Při koukání jsem se zastyděl za tu opilou dívku – pak jsem si uvědomil, že je to Heidi Klumová. To néééé!“ ozval se například jeden pohoršený divák, a další si přisadil: „Představte si, jak by to vypadalo, kdyby to byl muž v jejím věku s takhle mladými ženami...“ rýpl si do modelky. Tu ovšem tyto komentáře nechaly ledově chladnou a k ničemu se již více nevyjádřila...

Fotogalerie
73 fotografií