Kdo by čekal, že po zásnubách s hercem a zpěvákem Colsonem Bakerem (31), známějším pod jeho uměleckým pseudonymem Machine Gun Kelly či MGK, se z herečky Megan Foxové stane dáma za plotnou, ten je na omylu. Ostatně nebylo tak tomu ani v době, kdy byla provdána za herce Briana Austina Greena (48), jenž se proslavil rolí plachého Davida v seriálu Beverly Hills 90210. A to spolu manželé mají tři děti, tři syny – Noaha Shannona (9), Bodhiho Ransoma (7) a Journeyho Rivera (5).

Hříšně krásná Megan se aktuálně i se svým snoubencem nachází v Itálii, kde si užívá jak své lásky, tak i pozornosti médií. A pro ty je skutečným soustem – jenom oblečení, v jakém vyráží do společnosti, budí pozornost. Je totiž vždy naprosto minimalistické. Půvabná herečka, která se těší divácké přízně už od dob, co zazářila ve sci-fi sérii Transformers, vynesla několik outfitů značky Dolce & Gabbana, které nedávaly jejímu okolí mnoho prostoru pro fantazii... jelikož spíše odhalovaly, než zahalovaly.

VIDEO: Megan Foxová a Mike Tyson v reklamě

Video
Video se připravuje ...

Megan Foxová a Mike Tyson v reklamě /Youtube/

V černém topíku s nápisem SEX vytvořeným ze třpytivých kamínků přímo na prsou a v černé sukni s krajkovým pasem byla ještě relativně oblečená, později se však po boku MGK objevila v šatech, které byly mnohem úspornější. Měla na sobě v podstatě jenom spodní prádlo, jenom zahalené krajkami. Její outfit číslo tři pak byl krajkovým body doplněným koženými kalhotami, stříbrným opaskem a stříbrným „obojkem“ na krku. A právě její poslední model se stal terčem výsměchu některých jejích fanoušků.

Ti totiž na Meganině instagramu poměrně trefně podotýkali, že s vyžehlenými vlasy, „nahým“ líčením rtů, vykonturovanými lícními kostmi a dramaticky zvýrazněnýma očima je až nápadně podobná Kim Kardashianové (41), jelikož jindy se prezentuje s ležérními vlnkami a rudou rtěnkou. Kromě toho je Megan blízkou kamarádkou Kourtney Kardashianové (42), starší sestry Kim. Že by skutečně čerpala inspiraci u slavného klanu profesionálních celebrit? Posuďte v naší galerii sami.

Fotogalerie
76 fotografií