Americká zpěvačka Katheryn Elizabeth Hudsonová, kterou si možná spíš spojíte s jejím uměleckým jménem Katy Perry, je pořád tou stejnou dračicí, jako když se začínala prosazovat na poli hudby! Důkazem toho jsou poslední snímky na jejím instagramu - celosvětově uznávaná popová hvězda zapózovala nahoře bez na okouzlující fotografii, na níž je jakoby mimoděk opřená o zeď. Přestože je zachycena zezadu, aby se svými obnaženými ňadry vyhnula porušení pravidel instagramu o nahotě, část jejího levého prsu přece jenom vykukuje.

Porotkyně pěvecké soutěže American Idol (pořad obdobný jako SuperStar) na dalším záběru zase nechala všem nahlédnout do svého dekoltu v lososovém korzetu - pěkně nakloněná ke kameře, aby byla její hrudní výbavička nepřehlédnutelná. Kromě toho se nechala vyfotit i po boku svého maskéra Michaela Anthonyho a kadeřníka Jesuse Guerrera, kteří jsou zodpovědní za to, že ani s rok a půl starým dítětem „na krku“ nevypadá jako šmudla. Otcem dívenky je mimochodem herec Orlando Bloom (45), známý například z Pána prstenů.

VIDEO: Katy Perry na Met Gala v New Yorku

Video
Video se připravuje ...

Katy Perry na Met Gala v New Yorku Profimedia

Sympaťák, který v Česku natáčel (a možná ještě stále natáčí?) fantasy seriál Carnival Row, před časem oslavil pětačtyřicáté narozeniny. Katy mu tehdy veřejně popřála coby „nejlaskavějšímu, nejhlubšímu, nejoduševnělejšímu, nejvíc sexy a silnému muži, kterého zná“. „Děkuji, že jsi stálým kompasem, neochvějnou kotvou a vnášíš radost ze života do každé místnosti, do které vejdeš. Jsi láska a světlo mého života. Děkuji svým šťastným hvězdám za tebe a našeho miláčka.“

Ona a Orlando jsou zasnoubení od Valentýna 2019, kdy ji slavný herec, jehož proslavila role elfa Legolase, romanticky požádal o ruku prstenem, který měl údajně hodnotu 5 milionů dolarů (což by dělalo 107 milionů českých korun). K veselce se ale zatím stále nemají - zprvu ji odkládali kvůli Katyinu těhotenství, pak i kvůli koronavirové pandemii. Zatímco pro zpěvačku by to byla svatba první, Bloom už jednou v chomoutu byl. S manželkou Mirandou Kerrovou (38) byl ženatý tři roky a mají spolu syna Flynna (11).

Fotogalerie
92 fotografií