Mnoha cenami ověnčená americká pěnice Madonna Louise Veronica Cicconeová, známá hlavně pod svým všeříkajícím mononymem Madonna, na sebe umí strhnout pozornost širokého okolí. I když někdy možná trochu nechtěně – jako když jí celý levý bok a stehno „zdobí“ strašidelně vypadající modřina. Ošklivě vypadající zhmožděninu ukázala v sérii divokých momentek, při nichž na sobě měla jenom poloprůhledné spodní prádlo, značkový župánek uvázaný v štíhlém pase na uzel, a vysoko vytažené (a posléze během focení i roztrhané) punčocháče.

I přes bolestivě vypadající modřinu však pózovala před objektivem tak provokativně, jak je jejím dobrým zvykem. Ať už na posteli s roztaženýma nohama, anebo z nějakého záhadného důvodu usazená na toaletní míse. Svým příznivcům rovněž nabídla detailní záběr na svůj průsvitný dekolt (takže ti s lepším zrakem si mohou povšimnout i Madonniných bradavek) a množství šperků a růženec, které se jí houpaly kolem krku.

Snímky nechtěně pobavily i tím, jak moc byly vyretušované – kromě modřiny její kůže totiž neměla sebemenší strukturu, a kromě toho si třiašedesátiletá dáma opět aspoň třicet, čtyřicet let vším tím dodatečným upravováním ve svém obličeji i na svém těle jako takovém ubrala... Se svým věkem se podle všeho ještě stále nesmířila.

VIDEO: Madonna ukázala na koncertě bradavku

Video
Video se připravuje ...

Madonna ukázala na koncertě bradavku. Youtube.com

To ovšem zpěvačka tentokrát ani v nejmenším neřešila. A místo toho, aby vyděšeným fanouškům vysvětlila, co se děje, zda si ublížila náhodou, měla nějakou nehodu nebo ji, nedej bože, někdo napadl, snímky doplnila vzdorovitým popiskem: „Život mě zbil. Myslíš si, že mě to se*e? Jenom ďábel se zajímá...“ Madonna jde zkrátka vždy a za všech okolností proti proudu, a ze svých bolístek a nedokonalostí dokáže udělat přednost. A její příznivci to oceňují – série těchto pozoruhodných momentek se ani ne za 12 hodin dočkala téměř 150 tisíc pochvalných „lajků“.

Fotogalerie
94 fotografií