Madonna Louise Veronica Cicconeová, známá hlavně pod mononymem Madonna, patří mezi ženy, co se jenom horko těžko smiřují s tím, že stárnou. Vždyť v jejím věku jsou už mnohé dámy babičkami a důchodkyněmi. To si ovšem Madonna odmítá připustit a snaží se vybudovat kolem své osobnosti auru věčného mládí. Na fotkách má často pleť upravenou ve photoshopu tak intenzivně, že na ní už nemá žádné póry. Dokonce vypadá ještě mladší než její dcera Lourdes Leonová (25), která se - stejně jako maminka - snaží prosadit coby hudebnice.

Madonna si sice kromě dodatečných úprav fotek pomáhá k perfektní pleti mladice bez jediné vrásky i botoxovými injekcemi a zásahy odborníků na poli plastické chirurgie, díky čemuž si pomalu, ale jistě přestává být podobná, ale v reálu je to docela jiná „paráda“. A vidět to bylo ve známém londýnském lunaparku, Hyde Park Winter Wonderlandu, kde oslavila konec roku 2021 společně s přáteli a svým partnerem, o 36 let mladším milencem Ahlamalikem Williamsem (27), tanečníkem a choreografem jejích koncertních vystoupení.

VIDEO: Podívejte se, jak vypadala Madonna odmala až doteď.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak vypadala Madonna odmala až doteď. youtube.com/toptenfamous/BPŽ

Na nejrůznějších atrakcích si totiž Madonna nemohla zakrývat obličej velkými, černými brýlemi, jak to obvykle dělává, ani si vypomoct speciálními mobilními aplikacemi, které z člověka během pár vteřin udělají docela jinou osobu.

V ostrém kontrastu s jejími dokonalými snímky ze sociálních sítí je zpěvačka v reálu skutečně úplně jiná: Má nejen mnohem kulatější tvář, ale také značně viditelné vrásky, pytle pod očima, nedokonalé vlasy a celkově působí strhaně a… ano, staře. Posuďte ostatně sami v naší galerii…

Fotogalerie
104 fotografií