Pro Dádu nebylo jednoduché překousnout to, že ji manžel sedm let veřejně ponižoval vztahem s Lucií Gelemovou. Ale nakonec to dala s Felixem Slováčkem opět dohromady a znovu teď tvoří pár.

„My jsme se nikdy nerozešli, pořád jsme manželé a Felix se z našeho domu nikdy neodstěhoval. Ale trvalo několik týdnů, kdy si mě Felix předcházel a ujišťoval mě, že už je z toho poblouznění venku. Ona v tom byla sekta a podivná magie, nebylo to tak, že by se zamiloval do údajné milenky. Beru to tak, že byl poblouzněný a nemohl se z toho dostat,“ řekla Blesku Patrasová, která svého manžela doprovodila do Obecního domu, kde byla slavnostně zahájená vernisáž umělce Romana Řeháka.

VIDEO: Dagmar Patrasová: Pravda o mém pití! A co říká na srovnání s Bartošovou?

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Patrasová: Pravda o mém pití! A co říká na srovnání s Bartošovou? David Turek

Zatímco se herečka bavila s přáteli a rozdávala úsměvy na všechny strany, Felix měl hudební vystoupení. Po jeho skončení se hned připojil ke své ženě a společně po chvíli odešli domů.

Muzikant je zpět nejenom v jejich domě, ale otevřely se mu už i dveře do ložnice Dády.

„Není žádným tajemstvím, že máme léta oddělené ložnice, ale manžel tu moji opět pravidelně a velmi často navštěvuje. Vše je tak, jak má být. Postupně si zvykám na to, že jsem opět šťastná a spokojená,“ svěřila se s potutelným úsměvem Patrasová.

„Jsme zase rodina, která drží pohromadě. A velkou radost z toho mají i naše zvířata,“ dodala Dáda, jež od manžela k Vánocům dostala speciální dárek, který si ale chce nechat jen pro sebe.

Fotogalerie
56 fotografií