Anna Dvořáková jde ve šlépějích svých slavných rodičů a prarodičů. Věnuje se herectví, moderování a občas i tanci. Objevila se už v televizi, naposledy v seriálu Hlava medúzy, kde v hlavní roli hrál její otec Jiří Dvořák. 

Přiznávám, že mě hraní opravdu baví. Sice ještě tolik vlastních zkušeností nemám, ale pohybuji se mezi divadlem a filmem odmalička a vždy mě to přitahovalo. Tak uvidíme,“ svěřila se Blesku před časem krásná Anna. 

Naposledy se ukázala svým sledujícím v krajkovém topu a s tetováním nad srdcem. „Ne, tetování není skutečné, ale fakt je, že vypadá dobře,“ šla s pravdou ven Dvořáková, kterou posléze přidala na stories se svým novým „kamarádem“.

VIDEO: Bára Munzarová (50) před novou rolí: Operace ramene!

Video
Video se připravuje ...

Bára Munzarová (50) před novou rolí: Operace ramene! Markéta Reinischová

Bářino tělo hyzdí Holterovo ambulantní monitorování EKG (Holterovo monitorování umožňuje lékaři získat 24hodinový záznam elektrické aktivity vašeho srdce, pozn. red.)

Dobře, vypadá to, že jsem plně nabitá. Takže si ty věci nechám teď dát pryč, protože moje baterky jsou plně nabité, aby fungovaly do konce mého života,“ popsala s nadsázkou přístroj Dvořáková. 

Fotogalerie
52 fotografií