Anička v sobě herecké geny rozhodně nezapře. Aby také ne, když maminkou je herečka Bára Munzarová (49), babičkou Jana Hlaváčová (83) a dědečkem byl legendární herec Luděk Munzar (†85). Neméně slavný tatínek by si tak rád nějakou roli s krásnou dcerou střihl.

Můžu poradit

„Zajímalo by mě, jak by to fungovalo, nebo nefungovalo,“ řekl Blesku filmový Uriáš z Anděla Páně. „Zatím taková role, respektive nabídka nepřišla,“ dodal Jiří s tím, že ale Aničce za žádných okolností do výběru povolání nemluví. „Už je dospělá a myslím si, že jí můžu poradit, když bude mít nějaký problém. A to nemyslím rozhodně protekci, protože s tím se opravdu neslučuji. Ale pak už to bude její cesta,“ řekl herec o své krásné dceři, kterou hledáček fotoaparátu miluje, a tak by se nabízelo i jiné povolání. „Modelkou určitě nebude, ale to je na ní. Popravdě, kdybych to měl říci oklikou, tak já se o to opravdu tolik nestarám, protože to vše bude její rozhodnutí. Já jí do toho nebudu mluvit,“ dodal Dvořák.

Pyšný táta

Jednou už se spolu na televizní obrazovce mihli a to v seriálu České televize Hlava Medúzy. Na place se však nepotkali. Anička tam měla malinkou roli klapky u filmu, ale i tak slavný táta chválou nešetřil. „Je pravda, že ji kamera a objektiv mají rády. Upřímně se mám čím chlubit,“ řekl pyšně na závěr Jiří.

Krásný doprovod

Anička je pro tátu také velkou oporou. Od jeho rozchodu s o 20 let mladší právničkou Jitkou Randárovou (33) (informoval Nedělní Blesk) ho doprovází na většinu společenských akcí. Užili si spolu filmové Karlovy Vary nebo se herec mladou kráskou pochlubil na letošním kole soutěže StarDance.

Video: Dvořák vyhrál StarDance: Co řekl svým kritikům a slovům o podfuku?

Video
Video se připravuje ...

Dvořák vyhrál StarDance: Co řekl svým kritikům a slovům o podfuku? Luboš Procházka, Aleš Brunclík

Fotogalerie
26 fotografií