Veronika Žilková je na sociálních sítích skoro stejně tak aktivní jako její dcera Agáta Hanychová (36). Nejenom, že sdílí zajímavosti ze svého života, ale se svými fanoušky například pravidelně cvičí. Vždy se těšila štíhlé postavě, ale právě díky pravidelnému pohybu ji dnes dotáhla k dokonalosti a patřičně vyrýsovala. I to je možná důvod, proč snímek, na němž byla ještě velice mladinká, popsala slovy „před 40 lety – žádné vrásky, hodně kil navíc“.

Právě tato sebekritika vzbudila u jejích followerů upřímný úžas a všichni se shodli na jediném – že si nějaké „oplácanosti“ u své oblíbené herečky nejsou vědomi. „Tam nejsou žádná kila navíc, ale zdravá mladá slečna. Přirozená. Nic krásnějšího na světě není než přirozenost. Většině lidem, ač si to neuvědomují, pár kilo navíc velmi sluší,“ ujišťovali ji. „Byla jste a jste stále kočka. A vypadala jste zdravější,“ přidávali se i další.

VIDEO: Veronika Žilková slavila 60: Dostala knihu a dvě děti!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková slavila 60: Dostala knihu a dvě děti! David Turek

Ona „kila navíc“ se u ní (a to jenom možná) projevila jen v mladistvě boubelatém obličeji, kdy jí vrásky ještě opravdu nehrozily. To, že již tehdy byla jako lunt, si mohou její příznivci ověřit ve filmech a seriálech z doby, kdy jí bylo dvacet, například v komedii Když rozvod, tak rozvod. Seriál My všichni školou povinní přišel až o pár let později.

Svým lajkem Veroničino tehdejší „já“ ocenil například tanečník Marek Dědík (38), jenž byl tanečním partnerem Žilkové ve čtvrté řadě populárního pořadu plného elegance a noblesy StarDance …když hvězdy tančí (vypadli však hned v prvním vyřazovacím kole), či herec Lukáš Pavlásek (43).

Fotogalerie
56 fotografií