Velké životní jubileum maminky Veroniky Žilkové uvedla její nejstarší dcera Agáta Hanychová na sociální síti několika snímky, na nichž pózuje se svými třemi sourozenci. „Děkujeme ti za vše… Každý z nás je jiný, ale co nás spojuje, je nejlepší máma,“ napsala k fotografiím známá influencerka, která se aktuálně nachází společně s dalšími vlivnými osobnostmi sociálních sítí v Like House. Tato slova se dočkala souhlasu například moderátorky pořadu Showtime Laďky Něrgešové (45), která reagovala slovy: „Jojo, a tak to je!“

Většinu Agátiných followerů na instagramu na sérii momentek, na nichž čtyři potomci slavné herečky sfoukávají dort a pak jej společně likvidují, ovšem zaujal někdo úplně jiný nežli bývalá manželka herce Jakuba Prachaře (38), který aktuálně září v seriálu Dvojka na zabití, či Vincent Navrátil, který zazářil v originálním seriálu Boží mlýny.

A to nejmladší dcera Veroniky Žilkové, půvabná plavovláska Kordula. Z copaté holčičky s brýlemi se totiž v průběhu let stala skutečná krasavice, která by se klidně mohla uplatnit i v modelingu. „Z Korduly ale vyrostla mega kost,“ žasli fanoušci.

VIDEO: Veronika Žilková o svých kulatých šedesátých narozeninách

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková narozeniny David Turek

Dlouhonohá světlovláska se ale podle všeho spíše než na modelingová mola chystá na kariéru trochu jinou – jak se již před časem hrdá maminka Žilková pochlubila, táhne ji to spíše ke koním. Jízdě na nich se věnuje již od svých pěti let a ve stáji prý tráví spoustu času.

Po loňském návratu z Izraele jí herečka se svým manželem, diplomatem Martinem Stropnickým (64), pořídili vlastního koně. S tím se již účastnila několika závodů, a dokonce i vyhrává – a jednu takovou výhru si Kordula „nadělila“ k šestnáctinám.

Fotogalerie
86 fotografií