Tak jako mnohým i Žilkové společnou oslavu Vánoc zkomplikovala pandemie koronaviru. „Vánoce budeme trávit podle současných nařízení rozděleni do skupin jako na táborovou bojovku. Kdybychom jako rodiče pozvali jen naše děti i s jejich dětmi a partnery a moji matku, tak je naše základní sestava dvacet lidí u stolu, což je téměř čtyřikrát víc než povolená norma,“ posteskla si Žilková s tím, že se tedy bude slavit na etapy.

V zásadě to ale kvituje. „Rozdělení mi vyhovuje. Bude větší klid na hovor a vnímání jeden druhého,“ říká s tím, že bez klasického stresu se letos povedlo i nakoupit dárky.  „Letos jsou to pozornosti z on-line shoppování,“ prozradila herečka.

VIDEO: Veronika Žilková po návratu do Česka: Z domu vystěhovala syna i s těhotnou přítelkyní!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková po návratu do Česka: Z domu vystěhovala syna i s těhotnou přítelkyní! David Turek, Aleš Brunclík

Rodinný dům v Suchdole, do něhož se na jaře vrátila po více než roce v Izraeli, letos prošel rekonstrukcí, Vánoce tak budou v novém. „Díky covidu jsem se podílela na všech pracích. Bourala kangem i tahala krabice s dlažbou. Náš nový malý domov, který vznikl jako »vejminek« v části původního domu, je připravený na vánoční pohodu,“ pochvaluje si Žilková.

„Teď už jen manžel s nejmladší půjdou koupit stromek. Malý do malého bytu,“ směje se. „Moje největší přání je, aby nikdo neonemocněl a covid se našemu domu vyhnul. Není zván!“ dodává Veronika Žilková.

VIDEO: Žilková se sbíječkou: Covid ze mě udělal herečku bez práce!

Video
Video se připravuje ...

Žilková se sbíječkou: Covid ze mě udělal herečku bez práce! 

Fotogalerie
55 fotografií