Z dcery Veroniky Žilkové (58) a Martina Stropnického (63) vyrostla krásná mladá slečna, přitom ještě před třemi roky to byla nenápadná a plachá dívenka schovávající se za dioptrickými brýlemi.

I když má herečka se svou nejmladší dcerou jiné plány, Kordulu to k modelingu vcelku táhne. Není se co divit, má vzor ve své starší sestře Agátě. „Máme skvělý vztah a opravdu si rozumíme a jsme kámošky. Kordula dostala na modeling nabídky hned z několika agentur, ale nemůže se tomu věnovat naplno, protože ji čeká studium v Izraeli, kam se bude zase vracet,“ prozradila Prachařová na sestru, která se nedávno vrátila z Tel Avivu, kde její otec řídí české velvyslanectví.

Pasu ségru

„Kordulce hodně pomáhám a protože mám s modelingem velké zkušenosti, dává všem agenturám kontakt na mě. Takže ji vlastně pasu!“ svěřila Prachařová se smíchem. „Naštěstí Kordula ví, že vzdělání je pro ni důležitější, ale myslím, že jinak mi v ségře roste velká konkurence. A že dokonce je zlobivější než já,“ smála se.

Až se vytáhne...

Podle Agáty, která v minulosti vedla i školu modelek, jsou její šance před objektivem fotoaparátu nebo na přehlídkových molech solidní. „Ségra je zatím malá, ale nejspíš se ještě vytáhne po tatínkovi...“ poukázala Agáta na štíhlou a vysokou figuru Martina Stropnického. Do budoucna se navíc Agáta obává, že i z dcery Mii (2), kterou má s Jakubem Prachařem (36), vyroste jednou manekýnka. „Je to velká parádnice a dnes už si umí vybrat, jaké chce oblečení na sebe, a jen tak něco si nevezme...“ dodala.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařova David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií