„Většinou k nám Teo jezdí na pár dní s batohem do školy a playstationem. Od teď bude jezdit s batohem do školy, playstationem a Rozárkou,“ napsala na sociální síť herečka Veronika Arichteva, kterou si televizní diváci zamilovali v seriálu První republika, Slunečná anebo v deváté řadě veleúspěšné taneční soutěži StarDance ...když hvězdy tančí. Připojila též sérii neskutečně rozkošných fotek s „novým členem Tedyho velký rodiny“. Na snímcích je zároveň vidět, jak krásně Veronice roste těhotenské bříško.

Výše zmiňovaný Teo je Teodosio (10), syn jejího chotě, známého režiséra Bisera Arichteva, jenž je podepsán například pod seriály Vyprávěj nebo Četníci z Luhačovic. Dítě, které s „Bisim“ čeká Veronika, pro něj sice bude už druhým potomkem, pro ni však prvním. Výchovu dítěte už ale zažívá právě díky Teovi, jehož má její muž ve střídavé péči se svou bývalou partnerkou. Jak se postarat o miminko, teď asi nově pozná na Rozárce. „Je to Tedýskův pes a má ji u sebe doma, k nám bude jezdit jenom na rozmazlování,“ těší se Veronika.

Možná si to jen ale maluje v růžových barvách. Takové štěně je totiž velice náročné, tím spíše, že jde o rasu bostonský teriér: a to je velice aktivní zvířátko, chytré a neúnavné. „Teo má psa, my víc ho*en na zahradě,“ shrnula Arichteva své první postřehy ze soužití s pejskem se svým typickým smyslem pro humor, díky němuž je součástí humoristického tria 3 v 1. Tam patří ještě s Martinou Pártlovou(41) a Nikol Štíbrovou (33).

Ono slůvko „víc“ je na místě: Veronika má totiž už dlouhá léta maličkého pejska jménem Abbi. Roztomilou půlroční fenku pinče, které dnes přezdívá jednoduše Ebina, dostala v roce 2012 od svého bývalého přítele Michala Kavalčíka (44) alias Rudy z Ostravy. S tímto známým komikem udržovala téměř roční vztah. Jak ona, tak i on jsou však už delší dobu šťastně zadaní s někým jiným a Michal je už dokonce dvojnásobným otcem.

VIDEO: Veronika Arichteva otevřeně o svém těhotenství

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva o těhotenství Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
78 fotografií