Herečka Veronika Arichteva vstupuje do šestého měsíce těhotenství, což svědčí o tom, že loni o Vánocích se nepeklo jen cukroví, což i potvrdila. „Zřejmě ano, nebo to je dáreček po silvestrovské noci. Každopádně nás oba překvapilo, jak to šlo rychle. I když se o mém jináči dlouho spekulovalo, tak jsem byla jen tlustá a my se vlastně nesnažili. Pořád jsem upřednostňovala práci, až najednou to prostě přišlo,“ svěřila se v live streamu Blesku herečka ze Slunečné, která už má s manželem jasno, jak se jejich mimčo bude jmenovat. 

„Dlouho jsme se nemohli dohodnout, nakonec jsem souhlasila, že vzhledem k příjmení, to bude balkánské jméno. Není to po nikom z rodiny Bisiho, jako u Moniky Bagárové, prostě jsme se tak rozhodli, netají se nastávající maminka, která si zatím jiný stav užívá. Zmiňovaná porotkyně SuperStar a novopečená maminka Monika Bagárová (25) dala dceři jméno Rumia po matce partnera Machmuda Muradova (30)

Už před karanténou ukončila Veronika Arichteva své působení v seriálu Slunečná a nebude ani ve hře Zimní pohádka v Letních shakespearovských slavnostech, které se na Hradě budou hrát. „Roli za mě převezme alternace, kterou ještě nemohu prozradit, a ráda se na ni půjdu podívat. Zda se vrátím do Slunečné, netuším, ale příští rok bych se už chtěla vrátit do práce, chybí mi moc,“ dodala nastávající maminka. 

VIDEO: Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
53 fotografií