Vítězství Barbory Piešové v SuperStar nebylo nijak velkým překvapením. Příběh o nenápadné dívce, které móda a líčení vůbec nic neříká, a tak se na ní stylisté mohli pořádně vyřádit a udělat z ní krasavici k pohledání, navíc o dívce se zlatem v hrdle, je tak trochu klišé těchto soutěží. To ale nemění nic na skutečnosti, že Barbora si vítězství právem vydobyla a získala titul a 75 tisíc eur (dva miliony korun) zcela oprávněně. A že by to nebylo vše, co jí soutěž dala?

Díky výhře získala během jediného dne desítky nových tisíc sledujících na svém instagramu. Přes 120 tisíc lidí tak překvapil její pondělní příspěvek, kde se vyfotila společně s Michalem Šafratou (21). Talentovaný mladý rocker vypadl těsně před branami posledního SuperFinále a z TOP 10 se už do pětice nejlepších nepodíval. Vypadá to ale, že i Michal, který se v průběhu soutěže přiznal, že na něj holky letí a on si to asi jako mnoho mladých mužů v jeho věku náležitě úžívá, byl též velkým příznivcem právě konečné vítězky Barbory. Nebo nejen příznivcem?

Společná fotka z noční Prahy, pravděpodobně pořízená v rámci afterparty SuperStar, vyvolává zřejmé otázky. A v komentářích se do té doby nevyřčené téma samozřejmě otevřelo. „Prosím, neříkej, že spolu chodíte?!“ zněl polovičatý dotaz, jehož původce by si očividně nepřál Barboru a Michala vidět jako pár. Mladá nadějná zpěvačka se k tomu sice nevyjádřila, ovšem další „vševědi“ začali vše uvádět na pravou míru. „U Michala je napsaný #bestfriends, takže předpokládám, že ne,“ napsala jedna z komentujících, že na profilu Šafraty „vykoumala“, že vztah s Bárou je čistě přátelský. Jestli to tak je či není, jistě ukáže čas.

Ostatní po vznesení otázky nereagovali ani tak na to, co mezi nimi je či není, ale na vzhled nové SuperStar. „S ní by mohl chodit jen slepej,“ zazněl slaboduchý komentář jakéhosi anonyma a fanoušci se mladé zpěvačky okamžitě zastali. „Šibe vám? Barča je nádherná, vzhledem, vnitřně i ze zpěváckého hlediska...,“ zněla milá obhajoba. „Ty jsi blbec, nemusí být hned překrásná, aby si někoho našla,“ znělo další zastání osoby Barbory Piešové, která v SuperStar prošla největší proměnou a z šedé myšky se postupně stala hvězdou první velikosti.

VIDEO: SuperStar: Požár v hotelu!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Požár v hotelu! TV Nova

Fotogalerie
41 fotografií